Brokeris

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Brokeris

1 000 €
ID: 8008086
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 3

Skelbimo aprašas

Sveiki, Esu Renatas, profesionalus NT brokeris. Turiu sukaupęs ne vienerių metų patirtį šioje srityje. Asmeniškai, dirbu Jonavos, Ukmergės, Kauno ir Kaišiadorių miestuose bei rajonuose.
Ką galiu pasiūlyti Jums?
Visos komandos darbą parduodant Jūsų butą, namą ar sklypą.
Sakote, galite parduoti patys? Taip, galite, tačiau mes tai padarysime greičiau ir už aukščiausią įmanomą rinkos kainą. Mūsų darbas, skirtingai nei pačių pardavėjų, neapsiriboja vien tik skelbimo patalpinimu į vieną ar kelis skelbimų portalus. Marketingui pasitelkiame daugiau priemonių, įskaitant socialinius tinklus, laikraščius, informacinius lapelius daugiabučių namų laiptinėse ir kt.
Taipogi, turime sukaupę nemažai savo potencialių pirkėjų. Jie pirmieji informuojami apie Jūsų parduodamą nekilnojamąjį turtą.
Toks darbas, ilgametė patirtis bei sukauptos žinios, garantuoja nuo 10% iki 30% aukštesnes rinkos kainas nei kad gautumėte patys, taip pat greitą bei sklandų pardavimą.
Be pardavimo paslaugų, dar padedame nusipirkti kitą nekilnojamąjį turtą, taip pat konsultuojame visais su šia sfera susijusiais klausimais (konsultacija nemokama.).
Kreipkitės Jums patogiu laiku. Dirbame ir savaitgaliais.

Mob.: +370 634 88945 (viber, whatsapp.).
El. paštas: [email protected]
Facebook: https://www.facebook.com/NTBrokerisRenatas

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai