Bražuolės k. Trakų r. sav. Plotas 98.0m2

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Bražuolės k. Trakų r. sav. Plotas 98.0m2

58 999 €
ID: 6212927
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 28

Apie

Savivaldybė
Trakų r. sav.
Gyvenvietė
Bražuolės k.
Statybos metai
2015
Plotas (kv.m.)
98.00
Kambarių sk.
4

Skelbimo aprašas

TRAKŲ KALVOS- naujas, besiformuojantis ekonomiškų gyvenamųjų namų kvartalas vos 6km nuo Trakų miesto, Strazdiškėse.Ypatingai prašome atkreipti dėmesį tuos klientus, kurie ieško privatumo, ramios vietos poilsiui ir laisvalaikiui. Vaizdinga, kalvota vietovė, apaugusi jaunomis pušelėmis, kurias įkomponuosime į būsimą aplinką, iš sklypų atsiveria vaizdinga Trakų apylinkių panorama. Netoliese du ežerai: Misos ir Gilušio, Bražuolės upelis. Kvartalas sudarytas tik iš septynių namų, šiuo metu statomas vienas namas. Būsimam klientui iš karto galima pastatyti tokį namą, kuris parodytas nuotraukose (galimi pakeitimai iš kliento pusės), keletas jau pastatytų ir apgyvendintų namų yra kitoje vietoje norėtume Jus nuvežti ir parodyti. Namo su 20 arų namų valdos sklypu kaina TIK nuo 63 900 eurų iki 99 900 eurų.
GALIMI NAMO ĮRENGIMO VARIANTAI:
- Su daline apdaila 58 999 eurų AKCIJA IKI 2016 12 31
- Su pilna daline apdaila bei įrengta rekuperacine sistema 81.900 eurų
- Su pilna namo vidaus apdaila, repuperacine, šildymo sistemomis bei įrengta santechnika 99 900 eurų.

KODĖL VERTA ĮSIGYTI:
Unikali, vaizdinga vieta
Patogus susisiekimas tiek iš Trakų, tiek iš Vilniaus, yra autobuso stotelė.
Kokybiškos medžiagos, optimalus namo dydis bei kompaktiškas/praktiškas išplanavimas
Jau šiandien gaunate A++ energetinės klasės namą už BUTO kainą
BENDRA INFORMACIJA: sklypo plotas 20 arų, namo bendras plotas 98 kv.m., stoginės ir terasos plotas 30 kv.m., svetainė sujungta su virtuve+ trys miegamieji kambariai, vienas vonios kambarys, tambūras bei katilinė. Pamatai- gręžtiniai, šiltinimas: 20cm polistirolis, pagrindinės sienos- betono blokeliai, šiltinimas 25cm neoporas. Stogo konstrukcija- šlaitinė, šiltinimas net 40 cm akmens vata!Langai- 3 stiklų, 8 kamerų. Susuktas gipskartonio lubos bei sudėtos juodgrindės.Komunikacijos:name išvedžiojami vandens bei kanalizacijos vamzdynai, papildomos (numatomos komunikacijos, papildomai nuo pasirinkto namo įrengimo lygio)- nevedžiojama: elektros instaliacija, priešgaisrinė instaliacija bei signalizacija, nedaroma nuotekų surinkimo Sistema. Tai galite įsirengti patys savo jėgomis arba rinktis namą su didesniu baigtumu ir tai atliksime MES.
Turite klausimų, norite derėtis.Detalesnę informaciją suteiksime telefonu 8 6 1 4 4 9 1 9 6 arba susitikimo metu.TIKRAI VERTA APŽIŪRĖTI, ABEJINGI NELIKSITE. Svarstome ir įvairius keitimo variantus. PAŽADAME, kad su kiekvienu klientu bus ieškomas individualius poreikius atitinkantis sprendimas. Laukiame Jūsų skambučių. Jeigu netiko šis namas,norėtumėte pasiūlyti savo projektą, visada pasiruošę išklausyti. Nuoširdžiai, Tomas.

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai