Bordado – praktinis mezgimo nėrimo rinkinys

Bordado – praktinis mezgimo nėrimo rinkinys

13 €
ID: 8068097
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 5
Bordado – praktinis mezgimo nėrimo rinkinys
Daugiau nuotraukų (5)

Skelbimo aprašas

Naujoviškas rinkinys, kuris padės megzti ir nerti kaip profesionalas! Šis populiarus pomėgis padės lavinti kūrybiškumą, atsipalaiduoti ir atsikratyti streso!

* PAŽYMĖKITE, IŠMATUOKITE, PRITVIRTINKITE ARBA SUPJAUSTYKITE
Kokybiškas mezgimas yra ne tik vilna ir adatos, ir dabar jūs turite įrankius visoms kitoms papildomoms užduotims atlikti.

* KOKYBIŠKAS DARBAS ILGAM NAUDOJIMUI
Aksesuarai yra pagaminti iš kokybiškų medžiagų, todėl galėsite juos naudoti daugelį metų ir pagaminti daugybę rankdarbių, drabužių ir dekoracijų.

* JŪS TAIP PAT GAUSITE DĖŽĘ TINKAMAM LAIKYMUI
Komplekte yra dėžutė, skirta tvarkingam ir nepriekaištingam mezgimo aksesuarų laikymui. Jums nereikia ieškoti ir ieškoti reikalingų smulkmenų.

Prekės charakteristiką
Aprašymas: „Bordado“ tai 53 dalių nertos rinkinys. Jame yra įvairių nertuvės adatų ir kitų priedų, kurie leidžia kurti įvairius drabužius, dekoratyvinius daiktus ir rankdarbius. Taip pat tinka naudoti kitoms kūrybinėms projektams, reikalaujantiems nertuvės įgūdžių. Rinkinys apima įrankius nertuvėjimui, žymėjimui, matavimui, tvirtinimui ir pjovimui. Rekomenduojama rūpestingai naudoti, o ne naudojant, saugoti rinkinį saugioje vietoje, kad vaikai ir gyvūnai negalėtų prieiti.
Pakuotė: 8 adatos su minkštu rankenėliu, 8 adatos su plastikine rankena, 20 žymeklių, 1 odinė pirštinė, 3 pintos, 2 eilės skaitikliai, 4 buksinės adatos, 1 žirkles, 1 siuvėjo metras, 4 dangteliai adatoms, 1 plastikinė dėžė
Mėlynos adatos dydžiai: 0,6 mm, 0,75 mm, 0,9 mm, 1,10 mm, 1,20 mm, 1,50 mm, 1,6 mm, 1,75 mm
Įvairiaspalvių adatų dydžiai: 2.5 mm, 3.0 mm , 3.5 mm, 4.0 mm, 4.5 mm, 5.0 mm, 5.5 mm, 6.0 mm
Svoris: 210 g
Medžiaga: TPR, plastikas, aliuminis

Kontaktai

Vardas
MB Bao group
Telefonas
Miestas
Visi miestai
El. paštas

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai