Bombėjaus (Bombay) kačiukas

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Bombėjaus (Bombay) kačiukas

Sutartinė
ID: 8029114
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 450

Skelbimo aprašas

Parduodamas kilmingas Bombėjaus kačiukas (gimimo data 2022.09.30).
Kačiukas draugiškas, meilus, puikiai bendraujantis su žmonėmis, savarankiškas, moka naudotis WC dėžute, draskykle.
Kačiukas parduodamas su kilmės dokumentais, Euro pasu, skiepytas (vakcina nuo pasiutligės ir virusinių ligų), paženklintas mikroschema, sterilizuota. Kačiukas išauklėtas ir tvarkingas, gero charakterio, ieško mylinčių ir atsakingų šeimininkų.
Mama: Kačiuko mama - WCF čempionė - SCARLETT BOMAMBERO, BOM, n
Kačiuko tėvas - WCF čempionas CUDDLE AND KISSS STAN THE MAN LEE, AMB, n
Bombėjaus veislė buvo sukurta kaip hibridas tarp AMERIKOS Burmos ir Amerikos trumpaplaukio. Bombay katė – mini pantera – juoda katė aukso spalvos akimis, bet labai nuosaikiu ir draugišku charakteriu. BOMBAY katės – meilios, taikios, nedrąsko sienų, baldų ir t.t.

Kačiukai parduodami su kilmės dokumentais, sutartimi, europasu, skiepyti ir su mikroschema. Kačiukai išauklėti ir tvarkingi, gero charakterio, ieško mylinčių ir atsakingų šeimininkų.

Bombėjaus veislė buvo sukurta kaip hibridas tarp Burmos ir Amerikos trumpaplaukio. Bombay katė - mini pantera - juoda katė vario spalvos akimis, bet labai nuosaikiu ir draugišku charakteriu. BOMBAY katės - meilios, taikios, nedrąsko sienų, baldų ir t.t.
Bombėjaus kačių pagrindiniai požymiai – didelės, paslaptingos aukso ar vario spalvos akys, šilkinis, žvilgantis kailis bei raumeningas kūnas neleidžia abejoti jų išskirtinumu. Trumpas, prigludęs prie kūno ir būtinai žvilgus bei labai švelnus kailis yra be pavilnės, todėl Bombėjaus katės beveik nesišeria. Tai savimi pasitikinčios, draugiškos, protingos ir prieraišios. Jos kartais reikalauja dėmesio, todėl bėgioja iš paskos, kol jo gauna. Bombėjaus katės yra labai meilios, prisiriša prie visų šeimos narių, neišskirdamos vieno žmogaus, ypač draugauja su vaikais. Linkusios bendrauti katės lengvai adaptuojasi bet kokioje aplinkoje, gali ištverti net ir ilgą vienatvę. Pačios jos taip pat netriukšmauja, nes jų balsas ganėtinai duslus bei tylus. Bombėjaus katės nereikalauja ypatingos priežiūros.

Tad jeigu norite neįkyraus, savarankiško gyvūno, jei negalite augintiniui skirti labai daug laiko, Bombėjaus katės – Jūsų paslaugoms.

Dėl informacijos kreiptis tel. +37065069476 +37065029914
www.blackamber.lt
www.bombaycats.lt

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai