Bikūnų k., Plotas 8741.0 a.

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Bikūnų k., Plotas 8741.0 a.

245 000 €
ID: 6840365
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 2

Apie

Savivaldybė
Zarasų r. sav.
Gyvenvietė
Bikūnų k.
Plotas (a.)
8741.00

Skelbimo aprašas

Už itin patrauklią kainą investicinis sklypas! Parduodamas didelis, išskirtinis, unikalus sklypas prie Čičirio ežero, Zarasų rajone, besiribojantis su ežero pakrante net 1300 metrų.

* pagal Zarasų rajono bendrąjį planą, didžioji sklypo dalis, apie 40 ha, įtraukta į gyvenamųjų teritorijų zoną G1, todėl pakanka tik prašymo rajono savivaldybės administracijai ir per 3 mėnesiu išduodamas leidimas statybai
* bendras sklypo plotas 87,41 ha, iš jų 30,50 ha miško
* paskirtis – žemės ūkio
* sklypas 1,3 kilometro tiesiogiai ribojasi su švaria, smelėta Čičirio ežero pakrante (ežero dydis 715ha)
* ežere galima plaukioti motorinėmis vandens transporto priemonėmis
* nuo asfaltuoto kelio Zarasai – Suviekas apie 1km žvyrkeliu
* atstumas iki Vilniaus apie 135 km, iki Kauno 190 km, iki Zarasų 16km, iki Daugpilio 45km

Išskirtinai didelis sklypo plotas, pakrantės ilgis, ežero dydis, įdomus, kalvotas sklypo reljefas suteikia itin plačias galimybes įgyvendinti bet kokias verslo idėjas. Galima įkurti puikų kaimo turizmo kompleksą, suformuoti parką, įrengti keturačių motociklų trasas, žirgyną, slidinėjimo trasą ir kitokius atyvaus poilsio objektus, teikti pačias įvairiausias vandens pramogas–žvejybą, plaukiojimą vandens transporto priemonėmis ir panašiai. Šalia yra dideli Suvieko, Stelmužės miškai. Elektros linija sklype.
Taip pat yra galimybė, padalinus sklypą, statyti uždarą privačių namų/sodybų kompleksą su, kiekvienam tenkančia dalimi geros ežero pakrantės.
Dėl visai netoli esančio Daugpilio miesto, nuolatos didėjančių Lietuvos ir užsienio šalių poilsiautojų srautų Zarasų rajone, vykstančių įvairių tarptautinių renginių, festivalių, itin ežerais ir miškais turtingo bei ne taip gausiai urbanizuoto krašto, šis regionas yra labai perspektyvus ir ateityje gali tapti vienu iš pagrindinių Rytų Lietuvos turizmo centrų.

Kaina: 245 000 Eur

Jei šis objektas neatitiko Jūsų ieškomo objekto kriterijų, susisiekite su mumis. Profesionali mūsų brokerių komanda pasiūlys daugiau panašių objektų

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai