Bikini ir kojų plaukų nešiojamas 4-in-1 elektrinis skustuvas

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Bikini ir kojų plaukų nešiojamas 4-in-1 elektrinis skustuvas

22 €
ID: 8077270
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 3

Skelbimo aprašas

Šis rankinis elektrinis plaukų šalinimo įrenginys sukurtas efektyviai pašalinti nepageidaujamus plaukus, būdamas švelnus jūsų odai. Jo preciziniai pjovimo peiliukai užtikrina lygų ir patogų plaukų šalinimą be jokio dirginimo.

* Nešiojamumas ir patogumas
Dėl savo kompaktiško dydžio ir ergonomiško dizaino, šis elektrinis plaukų šalinimo įrenginys puikiai tinka naudoti kelionėse. Jis lengvai telpa į rankinę ar kelioninį rinkinį, leidžiantis jums išlaikyti lygią odą bet kur.

* Universalumas ir multifunkcionalumas
Šis įrenginys nėra apribotas viena plaukų šalinimo sritimi. Jis gali būti naudojamas veidui, kūnui, rankoms, kojoms ir daugiau. Jis ateina su įvairiais priedais, tokiais kaip šukos ar kirpikliai, tad tinka įvairiems grožio poreikiams.

* Intuityvus dizainas
Intuityvus įrenginio dizainas leidžia lengvai keisti tarp skirtingų priedų ir funkcijų, suteikdamas jums galimybę pritaikyti plaukų šalinimą pagal jūsų asmeninius poreikius.

Prekės charakteristiką
Aprašymas: Hairster yra 4 viename elektrinis šalinimo įrenginys, skirtas lengvam ir patogiam kirpimui. Jis įkraunamas per USB kabelį. Jis tiekiamas su skirtingomis šukomis įvairiems barzdos ir plaukų stiliams. Pakuotėje yra: 1x belaidis elektrinis plaukų šalinimo įrenginys, 1x USB įkrovimo laidas, 1x nosies kirpimo mašinėlė, 1x barzdaskutė, 1x antakių kirpimo mašinėlė, 1x kūno ir barzdos kirpimo mašinėlė ir 1x valymo šepetėlis. Prietaisas yra baltos spalvos.
Medžiagos: ABS + UV
Galia: 3W
Nominali įtampa: DC5V 1A
Integruota baterija: AA600mAh nikelio vandenilio baterija
Įkrovimas: USB laidas
Įkrovimo laikas: 8 valandos
Veikimo laikas: apie pusvalandį nuolatinio naudojimo
Svoris: 190g

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai