Betoniniai baseinai. statyba, įranga ir įrengimas

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Betoniniai baseinai. statyba, įranga ir įrengimas

Sutartinė
ID: 7110665
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 19

Skelbimo aprašas

Betoniniai vidaus ir lauko baseinai, betoninių baseinų statyba, baseinų įranga ir įrengimas už geriausią kainą rinkoje - www.baseinu-projektai.lt

BETONINIŲ BASEINŲ BETONAVIMAS. Atliekame betoninių baseinų statybos ir baseinų betonavimo darbus. Betonuojame vidaus ir lauko baseinus pagal individualius projektus.

BASEINŲ HIDROIZOLIACIJA. Įrengiame betoninių baseinų hidroizoliaciją, klojame PVC baseinų dangą. Klijuojame stiklo mozaikos plyteles plaukimo baseinuose ir masažiniuose SPA baseinuose.

BASEINŲ ĮRANGA. Parduodame aukštos kokybės baseinų įrangą: baseinų vandens filtrai, baseinų siurbliai, baseinų apšvietimas, baseinų šildymas, baseinų uždangos, vandnens kaskados, priešsrovės, baseinų valymo ir priežiūros priemonės.

BASEINŲ ĮRENGIMAS. Esame sukaupę didelę patirtį baseinų montavimo ir įrengimo srityje. Mūsų įmonėje dirba tik kvalifikuoti baseinų įrengimo specialistai. Garantuojame aukštą atliktų darbų kokybę ir greitus terminus. Mūsų vadybininkai nemokamai suteiks visą naudingą informaciją apie baseinų įrengimą.

Mūsų kontaktai:
Mob. tel. 8 675 13318
Tel/fax. 8 5 2700135
El.p. [email protected]

Svetainės:

www.okeana.lt
www.baseinu-projektai.lt
www.baseinuiranga.eu

Mus rasite: M. Sleževičiaus g. 7, Vilnius

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai