Belaidės įkraunamos bluetooth ausinės "Logitech Zone Wireless Plus" su ANC

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Belaidės įkraunamos bluetooth ausinės "Logitech Zone Wireless Plus" su ANC

60 €
ID: 8024930
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 14

Skelbimo aprašas

*prastas mikrofono kontaktas (žr. aprašymą žemiau)*

Verslo klasės belaidės įkraunamos bluetooth "Logitech Zone Wireless Plus" ausinės su ANC (triukšmo slopinimo) funkcija ir taip pat triukšmą slopinančiu užlenkiamu mikrofonu* (užlenkiant, automatiškai yra užtildomas "flip-to-mute"). HD garso kokybė, "immersive sound", ant ausinių esantys valdymo mygtukai, sulankstomos patogiam transportavimui, pilnas valdymas per "Logi Tune" PC programą arba mobiliąją programėlę.

Labai patogios, galima dėvėti ištisą diena dėl minkštų ir kvėpuojančių dirbtinės odos ausų pagalvėlių, ausinės labai tinkamos darbui ar kelionėse, naudoti kaip laisvų rankų įrangą, taip pat klausytis muzikos ar žaisti žaidimus. Galima įkrauti ne tik pridedamu USB laidu, bet ir turimu belaidžiu įkrovikliu (komplekte nepriklauso). Komplekte nėra Unifying receiver'io, per kurį taip pat galima pajungti ausines prie norimo įrenginio.

Daugiau informacijos galima rasti pateiktoje nuorodoje į oficialų gamintojo puslapį bei trumpoje video apžvalgoje čia:
https://www.youtube.com/watch?v=j2YsFnUGTyk

*Ausinės iš ekspozicijos, dėl to be pakuotės ir kitų priedų. Mikrofonas veikia, bet tik pilnai jį atlenkus ir paspaudus žemyn bei taip laikant, atleidus - nebeveikia, kažkur prastas kontaktas, kaina atitinkama. Visai ne kliūtis kam mikrofonas neaktualus ir ausinės reikalingos muzikos klausimui, filmams kelionės metu, žaidimams ar pan.

- - -
Prekė iš Vakarų Europos sandėlių, turiu ir daugiau įvairios naujos kompiuterinės, garso bei kt. technikos pardavime, žr. visus mano skelbimus.
- - -
Miestas - Lentvaris, Trakų r. sav.
Siunčiu į LP Express / DPD paštomatą (+3,00 €).

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai