Belaidės ausinės Xiaomi Redmi Buds 3

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Belaidės ausinės Xiaomi Redmi Buds 3

10 €
ID: 8045650
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 5

Skelbimo aprašas

BELAIDĖS AUSINĖS Į AUSIS , XIAOMI REDMI BUDS 3 LITE, JUODA

Ergonomiškas dizainas užtikrina lengvą komfortą ir užtikrina, kad Redmi Buds 3 Lite ausinės būtų tvirtai laikomos ausyse net treniruočių metu.

Lengvos jungtys
Pyptelėjimas – ausinės prijungtos
Automatinis prietaiso atpažinimas ir paprastas belaidis prijungimas. Išimkite ausines iš įkrovimo dėklo ir įsidėkite į ausis. Išgirsite sujungimo garsą, reiškiantį, kad jūsų prietaisas dabar prijungtas prie ausinių.

Bluetooth 5.2
Stabilus perdavimas ir veiksminga apsauga nuo trukdžių
Visiškai nauja Bluetooth pagrindinės specifikacijos 5.2 versija suteikia žymiai geresnes apsaugos nuo trukdžių galimybes ir stabilesnius ryšius, kad pokalbio metu būtų užtikrintas sklandus garsas.

Iki 18 valandų trunkantis akumuliatoriaus veikimo laikas
Puikus garsas bet kuriuo metu
C tipo įkrovimo prievadas – vieno įkrovimo pakanka iki 5 valandų naudojimo. Išskirtinis veikimas be jokių rūpesčių – sportuokite, klausykitės muzikos, žiūrėkite filmus ir mėgaukitės ilgais telefono skambučiais.

Triukšmo slopinimas skambučiams
Didelės raiškos garsas skambučiams ir apsaugos nuo trukdžių technologija
Mėgaukitės sklandžiais ir aiškiais skambučiais su veiksminga apsaugos nuo trukdžių technologija. Redmi Buds 3 Lite naudoja triukšmo mažinimo algoritmą, kuris atpažįsta ir išskiria žmogaus balsus bei sumažina foninį triukšmą, taip užtikrindamas pokalbių aiškumą.

Mažo vėlavimo režimas žaidimams
Tikslus garsas, suteikiantis pranašumą varžybose
Įjunkite mažo vėlavimo režimą, kad galėtumėte mėgautis įtraukiančiais žaidimais. Lengvas žaidimas su tiksliai atkuria net ir silpniausią garsą, todėl galėsite atskirti šūvius ir žingsnius.

Jautrūs jutikliniai veiksmai
Neįtikėtinas garsas – po ranka
Dukart palieskite, palaikykite arba pasinaudokite viena iš kitų jutiklinių operacijų, kad perjungtumėte režimus – paprasta, patogu ir veiksminga.

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai