Baldai internetu

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Baldai internetu

Sutartinė
ID: 7120665
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 3

Skelbimo aprašas

Susidūrėtė su baldų spalvos pasirinkimo problema ? Patekiame Jums kelis patarimus.

Naujo baldo įsigyjimas yra malonus procesas, tačiau jis ne ką mažiau atsakingas nei kita. Nuo modelio pasirinkimo, spalvos, funkcionalumo priklauso visas interjero paveikslas ir jaukumas. Baldo spalva įtakoja ne tik patalpos dizainą, tačiau ir žmogaus nuotaiką ir savijautą.
Kokios yra baldų spalvos?
Visų pirma, kad savistoviai būtų galima orentuotis baldų pasiūloje, reikia žinoti kokios baldų spalvos yra pagrindinės. Esamų spalvų gama, ypač jei baldas ne iš natūralaus medžio, yra nežmoniškai plati. Baldų spalvų paletė yra apie 200 skirtingų atspalvių. Pagrindinės bazinės spalvos yra: bukas, riešutas, wenge, slyva, vyšnia, uosis, alksnis, raudonmedis, juoda, balta, dab sonoma.
Patalpos dydis ir apšvietimas, labai svarbus faktorius spalvos pasirinkime. Siauroje ar mažoje patalpoje geriausiai tinka šviesūs baldai, šaltų atspalvių. Tokios spalvos baldai neapkraus ir taip nedidelių patalpų ir vizualiai jos atrodys daug didesnės.
Dideles patalpas, ar tai svetainė ar virtuvė, rekomenduojama apstatyti ryškių spalvų baldais. Čia taip pat tiks ir tamsios spalvos. Svarbu, kad baldas nebūtų pastelinių spalvų, kuris tiesiog „pasimes“ erdvėje.
Tačiau ne ką svarbu renkantis baldo spalvą atkreipti dėmesį į suderinamumą baldo spalvos su sienų, grindų, užuolaidų bei dekoro elementais.
Viena pagrindinių taisyklių – nesirinkite tamsių baldų mažose erdvėse.

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai