Baidariu.lt - baidarių nuoma Aukštaitijoje

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Baidariu.lt - baidarių nuoma Aukštaitijoje

11 €
ID: 7732793
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 8

Skelbimo aprašas

Ar žinojote - Rytų Lietuvoje yra gražiausios vietovės, kurias sudaro Aukštaitijos nacionalinio parko ir Labanoro regioninio parko upių ir ežerų labirintas. Čia galima smagiai praleisti laiką gamtoje, plaukiant baidarėmis Būkos, Kiaunos, Žeimenos ir Lakajos upėmis. Nuo Vilniaus iki čia tik 1 val. kelio, o nuo Kauno kelionė automobiliu užtruks 2 val.

Ar žinojote, kad tik 1 val. kelio nuo Vilniaus yra gražiausios Rytų Lietuvos vietovės, kurias sudaro Aukštaitijos nacionalinio parko ir Labanoro regioninio parko upių ir ežerų labirintas. Čia galima smagiai praleisti laiką gamtoje, plaukiant baidarėmis Būkos, Kiaunos, Žeimenos ir Lakajos upėmis.

Siūlome jums ne tik baidarių nuomą, bet ir poilsį sodybose arba stovyklavietėse prie upių bei ežerų. Įmonėms organizuojame baidarių varžybas ir maitinimą.

Baidarių nuomos paslaugas teikiame nuo 2008 metų. Visada pateikiame tvarkingas ir švarias patogaus modelio VISTA baidares, visą baidarių žygiams reikalingą inventorių, įvairiems poreikiams pritaikytas stovyklavietes ir sodybas, įvairaus sudėtingumo ir trukmės maršrutus ir svarbiausia – gerą organizavimą ir bendravimą su klientais.

Žygiai baidarėmis yra mūsų aistra, todėl visuomet esame pasirengę Jums suorganizuoti nepamirštamą kelionę Aukštaitijos upėmis ir ežerais!

+370 652 95759
[email protected]
https://www.baidariu.lt/

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai