Bad Boy Carolina Herrera New York Kvepalai

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Bad Boy Carolina Herrera New York Kvepalai

45 €
ID: 7510412
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 8

Skelbimo aprašas

Bad Boy EDT

Rytietiško aromato tualetinis vanduo vyrams



Mados namai CAROLINA HERRERA kviečia patirti naują nuotykį ir pristato išskirtinį vyrišką aromatą Bad Boy, kuris tampa ryškiu naujo vyriškumo simboliu.

Bad Boy herojus – stipri ir jausminga, veržli ir empatiška, plačių užmojų ir kūrybinga asmenybė. Jo vyriškumas pasireiškia jo gebėjimu išreikšti savo jausmus ir jais dalintis. Kvepalai Bad Boy – tai odė maištininkams, kovojantiems už savo principus ir tvirtai besilaikantiems savo įsitikinimų. Šio naujo kūrinio dvasią apibendrina šūkis „Taip gera būti blogam!“.

Blogo berniuko simbolis yra žaibas. Jis reiškia herojiškumą bei stiprybę ir yra jo asmenybės – nenuspėjamumo, neįprastumo ir kerinčio žavesio – alegorija. Blogas berniukas sugundo ir sužavi žaibo greičiu.

Konceptualus žaibo pavidalo flakono dizainas tapo technologiniu iššūkiu. Jo išraiškinga estetika apima visas kvepalų Bad Boy aromato savybes. Rafinuotos ir paslaptingos vidurnakčio sutemų spalvos žaibas tvirtai remiasi į auksinį pagrindą.

Šio tualetinio vandens aromatas sukomponuotas išties meistriškai, jis stulbinantis, elegantiškas, pavergiantis ir seksualus. Jo kompozicijos pagrindą sudaro priešybės – tongapupių, kakavos ir ambros kvapo „tamsumas“ kontrastuoja su šalavijų, juodųjų bei baltųjų pipirų ir bergamočių kvapo „šviesumu“. Aromatas įtaigiai atspindi nepakartojamai įdomią blogo berniuko asmenybę.

Įžanginis šių rytietiškų aromatinių kvepalų akordas sukomponuotas iš pikantiškos juodųjų bei baltųjų pipirų kvapo gaivos ir citrusinio italinių bergamočių dvelksmo. Pasklidus kedrų kvapui ir jį išryškinančiam šalavijų dvelksmui – šiam elegantiškam aromatui tampa nebeįmanoma atsispirti.

Kvepalų Bad Boy aromato unikalumo paslaptis slypi baigiamajame jo akorde – tongapupių ir kakavos esencijos kvapo dermėje. Rezultatas – meistriškai sukomponuotas vyriškas aromatas, stulbinantis gurmaniškų ir geismą žadinančių kvapų pliūpsnis. Šis „maištingas“ natų duetas daro aromatą itin nežabotą ir intymų: tongapupės ir kakavos pupelės buvo papildomai skrudinamos, kad atsiskleistų slapti jų kvapo niuansai.

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai