Babrauninkų k. Trakų r. sav. Plotas 256.0m2

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Babrauninkų k. Trakų r. sav. Plotas 256.0m2

163 000 €
ID: 7310945
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 209

Apie

Savivaldybė
Trakų r. sav.
Gyvenvietė
Babrauninkų k.
Statybos metai
2004
Aukštų skaičius
2
Plotas (kv.m.)
256.00
Kambarių sk.
6
Statybos tipas
Mūrinis

Skelbimo aprašas

SODYBA POILSIUI IR VERSLUI ant ežero kranto.
Babrauninkų k., Trakų raj. parduodama sodyba.
Sodyba įsikūrusi labai ramioje, vaizdingoje vietoje, ant žuvingo Verniejaus ežero kranto.
Namas (256 m2) įkurdintas ant kalniuko 38 arų teritorijoje. Pastatas erdvus, jame yra 6 kambariai, lodžija su vaizdu į ežerą, 2 sanitariniai mazgai, rūsys su garažu ir pagalbinėmis patalpomis. Stogas apšiltintas 20 cm ekovata. Namo baigtumas 77%, įregistruotas LR Registre.
Sklypas suformuotas atliekant Kadastrinius matavimus. Žemės naudojimo paskirtis – namų valda.
Elektra trifazė, pajungta saugos sistema, šildymas kietu kuru, vietinė kanalizacija (taip pat yra ir lauko tualetas), vietinis vandens tiekimas (hidroforas).
Sodybos teritorija aptverta, apaugusi brandžiais medžiais – beržais, eglėmis, pušimis ir kalnapušėmis. Sklypas, orientuotas vakarų kryptimi, lengvu nuožulnumu leidžiasi į ežerą. Yra du lieptai. Ežero krantas smėlėtas, lėtai gilėjantis. Vanduo gėlas ir labai švarus. Pakrantėje įrengta pavėsinė. Čia jauku pasislėpti ir nuo lietaus ir nuo kaitrios saulės, o gražūs saulėlydžiai pritraukia fotosesijų mėgėjus.
Sodyboje yra unikalus kūrinys PLAUKIOJANTI TERASA ! Joje romantiškai leisite laiką nuo pavasario iki vėlyvo rudens.
Vieta nuošali, labai jauki ir visada saugi. Idealiai tinkanti ramiam poilsiui ir tuo pačiu pramogoms - renginiams, susitikimams, stovykloms. Apylinkės tiesiog pritaikytos pažintinėms kelionėms – daug miško bei laukymių keliukų, vienkiemių ir jaukių kaimelių, ežerų pakrančių ir upelių. Aplink pušynai ir ypač tyras oras.
Sodyba yra vos 4 km nuo pagrindinio Trakai-Aukštadvaris kelio. Atvykimas į pačią vietą yra labai romantiškas. Tik pasukus nuo pagrindinio kelio pravažiuojate Aukštadvario tvenkinių (Zamkelio ež.) sąsmauką su unikaliomis sodybomis, tolėliau – labai simpatiškas Nikronių kaimas (su Lochneso pabaisa ) ir Babrauninkų miške esančiu Nikronių akmeniu paženklintu išlikusiais mistiniais ženklais (https://exploretrakaivilnius.lt/lt/pilys-ir-piliavietes/nikroniu-akmuo-su-zenklais ).
Aukštadvario apylinkėse gausu lankytinų vietų - piliakalnių, pilkapynų, Aukštadvario dvaras ir šaltinis, Rangavos sakraliniai šaltiniai, Velnio dauba ir Strėvos įgriuva, bei dar daug vietų kurios mini apie čia kadaise gyvenusius žmones ..
Nuo sodybos iki Aukštadvario miestelio – vos 6 km !
Iki Trakų 31 km, Vilniaus 56 km, Kauno 85 km, Alytaus 53 km.
Ši unikali vieta – tai puikus pasirinkimas gyventi, kurti ar tiesiog BŪTI gamtos apsuptyje.

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai