Automobilinės kėdutės Kiddy Guardianfix Pro 2

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Automobilinės kėdutės Kiddy Guardianfix Pro 2

249 €
ID: 6733151
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 4

Skelbimo aprašas

Automobilinė kėdutė Kiddy Guardianfix Pro 2 gavo aukščiausius įvertinimus 2012 metų spalio mėnesį atliktuose ADAC ir Stiftung Warentest tyrimuose. Bendru 2,1 balo rezultatu Kiddy Guardianfix Pro 2 sužavėjo firmų ADAC ir Stiftung Warentest bandytojus visose kategorijose. Ypatingi pagyrimai automobilinei kėdutei skirti už saugumą ir naudojimo patogumą.

Puikus saugumas, išsiskirianti lengvumu naudotis ir meistriška kokybe – tai yra tie aspektai, kurių dėka Kiddy Guardianfix Pro 2 pasiekė aukščiausius įvertinimus.

Remiantis Stiftung Warentest atliktais bandymais, Kiddy Guardianfix Pro 2 užtikrina aukštos klasės saugumą nuo nelaimingų atsitikimų kelyje net ir tada, kai automobilinė kėdutė pritvirtinta tik automobilio saugos diržu, nenaudojant ISOFIX sistemos.

Kiddy kompanija džiaugiasi įvertinimais, pasiektais ADAC ir Stiftung Warentest testų bandymuose ir sieks dar geresnių rezultatų ateityje saugių automobilinių kėdučių gamyboje.

Kiddy Guardianfix Pro 2 yra mados akcentas ir šedevras iš Kiddy idėjų fabriko. Ji apjungia visus sėkmingos guardian modelio gamos privalumus, su puikiomis saugumo ir komforto savybėmis, daug madingų dizainų įvairove, be to gali būti tvirtinama prie standartinės ISOFIX tvirtinimo sistemos automobilyje. Automobilinė kėdutė, kuri auga kartu su vaiku taip, kaip jūs norite.


Saugumo savybės

Originalus kiddy saugos staliukas

Originalus Kiddy saugos staliukas sulaiko viršutinę kūno dalį priekinio susidūrimo arba staigaus stabdymo metu. Taigi labai subtil vaikų kaklo sritis įtempiama mažiau nei su įprastomis 5 taškų saugos diržų sistemomis.

Optimizuotas šoninių sričių geometrinis dizainas

Dėl naujo šoninių apsaugų komponentų dizaino mūsų aukštos kokybės medžiagos Honey Comb V2 yra dar efektyvesnės. Remiantis Stiftung Warentest šoninio smūgio bandymais, apie 27% pastebėta geresnė apsauga, lyginant su pirmtaku Kiddy Guardian Pro. Galva ir pečiai labai gerai apsaugoti, o tuo pačiu vaikui matomumas į šonus ribojamas minimaliai, (galva lieka apsaugos zonoje).

Puikiai tinka

Kiddy guardianfix pro 2 prisitaiko pagal jūsų vaiko kūno dydį - aukštį ir plotį. Priglundant šoniniams elementams siūlome dar geresnę apsaugą. Tai saugumas, pritaikytas pagal jūsų vaiko ūgį. Vaikui augant ne tik galvos apsauga reguliuojasi specialia rankenėle, bet ir proporcingai platėja pečių apsauga.Bet kokio amžiaus vaikas kiddy kėdutėje jausis patogiai ir saugiai.


Naujas kiddy smūgio sugėrėjas

Nuo antros amžiaus grupės vaikai saugos automobilinėse kėdutėse tvirtinami 3 taškų saugos diržais. Tačiau ši sistema buvo sukurta suaugusiesiems. Mūsų unikalus apsaugos komponentas kiddy smūgio amortizatorius (KSA) sugeria stabdymo energiją, veikiančią 3-taškų saugos diržą, todėl apsaugo jūsų vaiko pilvo organus nuo pernelyg didelio krūvio. Stiftung Warentest bandymuose antrosios kartos KSA (Kiddy smūgio amortizatorius) priekinio susidūrimo metu buvo 41% veiksmingesnis, nei jo pirmtakas (Kiddy Guardian Pro).

Aukštų technologijų medžiagos

Tai autokėdutė su dar geresne apsauga nuo šoninio smūgio! Galvos ir pečių srityse vaikai yra ypač pažeidžiami, nes galva vis dar yra santykinai sunki, palyginti su likusia kūno dalimi. Naudojant aukštos kokybės medžiagą Honey Comb V2 su EPP (išplėstas polipropilenas) galvos ir pečių srityse, ši subtili zona ypač gerai apsaugota. "Honey comb" (bičių korio forma) yra akyta medžiaga, panaši į tankią kempinę. Ji yra kėdutės rėmo vidinėje pusėje pečių srityje ir kūdikio galvos zonoje. Šoninio smūgio atveju, kūdikio galva ir pečiai liečiasi būtent su "honey comb" medžiaga. Daugelyje kitų gamintojų šiose vietose yra naudojama tiesiog putų polistirolas (pigiausias variantas) arba specialus putų polistirolas. Tačiau, kaip parodė bandymai, akyta "honey comb" medžiaga daug geriau sugeria smūgio energijos jėgą į vaiką. Būtent šios medžiagos panaudojimu paaiškinamas "Stiftung Warentest", "Adac" bandymų rezultatas - įvertinimas "labai gerai" šoninio smūgio bandymuose kiddy automobilinėse kėdutėse.

Naudojimas lėktuvuose

Atsižvelgiant į ekspertų nuomonę, mažo vaiko pritvirtinimas paprastu vienu lėktuvo juosmens diržu gali būti rizikingas turbulencijos arba avarinio tūpimo atvejais. Ši vaiko saugos kėdutė buvo patvirtinta TÜV Rheinland ir Federalinės aviacijos administracijos kaip tinkama naudoti lėktuvuose.

Integruotos diržo kreipiančiosios - Kiddy gamintojo naujo laikiklio technologijos dėka diržo įdėjimas ir šalinimas dabar dar paprastesnis ir saugesnis.

Sertifikuotas ergonomiškumas

AGR patvirtinančiu antspaudu po nepriklausomų medicinos ir mokslo ekspertų komisijos peržiūros išimtinai apdovanojami produktai, kurių konstrukcija remia "Sveikos nugaros" idėją.

Kiddy k-fix jungtys

Automobilinę kėdutę su kiddy k-fix jungtimis galite lengvai prijungti prie standartinės ISOFIX tvirtinimo sistemos. Ši sistema yra daugelyje transporto priemonių, ir užtikrina tvirtą ryšį tarp tarp automobilio kėbulo ir vaiko saugos sėdynės.

Isofix tvirtinimo kreipiančiosios į komplektaciją neįeina. Jas galima įsigyti atskirai.(spausti čia)

Įtraukimo mechanizmas

Patogaus įtraukimo mechanizmo pagalba galite lengvai ir greitai įtraukti k-fix jungtis į autokėdutę. Štai kodėl vaiko autokėdutę taip pat galite naudoti transporto priemonėse, neturinčiose Isofix sistemos, be jokio vargo.

Reguliavimas viena ranka

Mes norime padaryti jūsų gyvenimą kaip įmanoma lengvesnį! ! Unikalus kiddy guardianfix pro 2 reguliavimo mechanizmas keičia sėdynės aukštį ir plotį vienu metu, paprastai viena ranka suspaudžiant autokėdutės nugaroje esančią rankenėlę.

3-jų pakopų prailginimas kojoms

Kiddy guardianfix pro 2 automobilinei kėdutei būdingas ilgas naudingo tarnavimo laikas, nes ji auga su jūsų vaiku. 3 padėčių ištraukiama kojų atrama užtikrina, kad vaikas sėdi saugiai ir patogiai, gerai atsirėmęs nugara ir kojomis, nesvarbu, kokio ilgio jos yra!

Sulankstomas, nuimamas komfort paketas

Taisyklingą ir saugią vaiko padėtį kėdutėje per visą jos naudojimo laikotarpį užtikrina taip vadinamas comfort paketas, kuris turi galimybę keistis pagal Jūsų vaiko augimą.

Jūsų vaikas puikiai jausis sėdėdamas ir mėgausis kelione. Nesvarbu ar vyksite į poilsinę kelionę su šeima, ar tiesiog į už kampo esančią parduotuvę.

Kvėpuojanti Thermotex medžiaga

Nieko nėra nemaloniau nei sėdėti automobilyje lipniam, suprakaitavusiais drabužiais karštą vasaros dieną - kaip suaugusiems taip ir vaikams. Siekiant išvengti šio reiškinio, kiddy gamintojas tam tikrose vietose naudoja kvėpuojančią, orui pralaidžią Thermotex medžiagą. Ši kvėpuojanti medžiaga padidina oro cirkuliaciją, suteikia malonią sėdimą aplinką, todėl net ilgos kelionės automobiliu bus malonios.


Techninė informacija

Šioms kėdutėms automobilio saugos diržas turi būti ne trumpesnis nei 225 cm.

Dėmesio! Mūsų parduotuvėje įsigysite tik originalius Kiddy produktus. Kiddy prekės tiekiamos aukščiausios kokybės.
Suteikiama įgaliotų techninės priežiūros atstovų 36 mėn. garantija.

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai