Autodata (Oficialus atstovas Lietuvoje)

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Autodata (Oficialus atstovas Lietuvoje)

Sutartinė
ID: 7077301
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 9

Skelbimo aprašas

Techninės duomenų bazės - Autodata

Dauguma autoservisų renkasi Autodata vietoje, bet kokios kitos duomenų bazės, kadangi Autodata užtikrina greitą ir lengvą priėjimą prie techninės informacijos apie automobilių remontą, techninę priežiūra ir aptarnavimą, remonto laikus.

Šiuolaikinės Autodata duomenų bazės vartotojas – tiesiog naudojasi internete Autodata techninėmis duomenų bazėmis ir gauna visus atnaujinimus ir papildymus kiekvieną mėnesį kol turi aktyvų abonementą. Kitaip sakant jei jūsų įsigijote Autodata 12 mėnesių laikotarpiui, tai jūs visada turėsite vėliausią, atnaujintą duomenų bazę, ir jei tik gamintojas papildys nauja informacija, automobiliais ar sistemomis, jūs iškart galėsite tuo pasinaudoti. Visos kitos versijos tokios kaip 3.38, 3.40, 3.43, 3.45 yra senos ir neatnaujinamos duomenų bazės. Šie nulaužti Autodata produktai arba kitaip tariant „Crack versijos“ yra instaliuojami į personalinį kompiuterį ir dažnai yra užkrėstos kitomis kenkėjiškomis programomis ar virusais.

Skaityti daugiau: https://bads.lt/kategorija/diagnostine-iranga/technines-duomenu-bazes/autodata-duomenu-bazes/

UAB "BADS" įmonės video pristatymas - https://www.youtube.com/watch?v=PY4Vn2znixs

„Baltijos automobilių diagnostinės sistemos“, sutrumpintai „BADS“ prekiauja autoservisų įranga, autodiagnostikos įranga, įrankiais, suspausto oro sistemomis bei kita įranga autoservisams ir pramonei. Taip pat teikiamos konsultacijos, derinimo darbai, aptarnavimo bei remonto paslaugos nuo 2001 metų. www.bads.lt

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai