Aušinimo dirželis kaklui

Aušinimo dirželis kaklui

10 €
ID: 8068340
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 2
Aušinimo dirželis kaklui
Daugiau nuotraukų (4)

Skelbimo aprašas

Nebereikia kovoti su nepakeliama vasaros šiluma. Revoliucinis aušinimo žiedas akimirksniu sumažina temperatūrą, kad jaustumėtės patogiai iki 2 valandų.

* PUIKIAI TINKA KELIONĖMS
Vykstate į kelionę ar skrydį? Šis vėsinantis kaklo dirželis yra kompaktiškas ir lengvai supakuotas, todėl jis yra puikus kelionių draugas, norint išlikti vėsiam ir patogiam kelyje.

* EKOLOGIŠKAS SPRENDIMAS
Kaklo aušinimo dirželis yra daugkartinis, todėl tai yra ekologiška alternatyva vienkartiniams vėsinimo produktams. Jį taip pat lengva valyti ir prižiūrėti, jam nereikia energijos, todėl jis jums tarnaus ilgus metus.

* PRAKTIŠKAS IR EFEKTYVUS
ChillStrap yra įperkamas ir efektyvus būdas atsipalaiduoti karščiausiais metų mėnesiais. Atsisveikinkite su brangiomis aušinimo sistemomis ir pasisveikinkite su akimirksniu palengvėjimu su mūsų aušinimo dirželiu ant kaklo.

Prekės charakteristiką
Aprašymas: „ChillStrap” yra atvėsinimo juosta kaklui. Juostą galima padėti į šaldytuvą ar šaldiklį norint pasiekti norimą šaltumą. Atvėsimo juosta gali jaustis pernelyg šalta, jei jūsų oda yra jautri. Rekomenduojama ją įvynioti į rankšluostį prieš dedant aplink kaklą.
Medžiaga: TPU + PCM
Svoris: 170g
Temperatūra: 18°C (PCM)

Kontaktai

Vardas
MB Bao group
Telefonas
Miestas
Visi miestai
El. paštas

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai