Aukštuolės k. Vilniaus r. sav. Plotas 170.38m2

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Aukštuolės k. Vilniaus r. sav. Plotas 170.38m2

60 000 €
ID: 6690249
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 12

Apie

Savivaldybė
Vilniaus r. sav.
Gyvenvietė
Aukštuolės k.
Statybos metai
2016
Aukštų skaičius
3
Plotas (kv.m.)
170.38
Kambarių sk.
4
Statybos tipas
Mūrinis

Skelbimo aprašas

Vilniaus rajone Aukštuolės kaime (sodų bendrijoje VAKARAS) parduodamas 8 arų sklypas su nebaigtu statyti (baigtumas – 78 procentai) namu. Namo statyba atitinka Statybų inspekcijos leidimą, baigtumo procentas užregistruotas Registrų centre.

Bendras namo plotas – 170,38 kv. m, gyvenamasis plotas – 95,19 kv.m. Namo cokoliniame aukšte numatyta įrengti garažą (28,34 kv.m), pagalbinę patalpą (22,78 kv.m) ir katilinę (15,20 kv.m), pirmame aukšte numatytas tambūras (2,25 kv.m), WC (3,62 kv.m), salonas (30,36 kv.m) ir kambarys (27,23 kv.m) bei lauko terasa. Antrame namo aukšte yra dar viena didelė terasa (balkonas) su vaizdu į pievą ir tvenkinį, kambarys (30,8 kv.m) ir erdvus vonios bei WC kambarys (6,8 kv.m).

Name visuose aukštuose išvedžiota elektra, vandens įvadai, kanalizacija.
Namo pamatai – monolitiniai, sienos – FIBO blokeliai.
Rūsyje įrengtas šildymo katilas ATRAMA, vandens boileris, sudėti puikios kokybės plastikiniai langai ir pradėta daryti dalinė apdaila. Stogas apdengtas profiliuota skarda ir apšiltintas (20 cm, ISOVER).
Numatyta vietinė kanalizacija, parinkta gręžinio vieta sklype.

Sklype taip pat yra ūkinis pastatas su mansarda, kuriame vasarą galima gyventi.
Yra vasarinis sodų bendrijos vanduo.

Sklypas turi kaimynus tik iš dviejų pusių. Kitos dvi sklypo kraštinės kaimynų neturi – viena kraštinė ribojasi su keliu, kita – su pieva, kurioje yra didelis tvenkinys.

Dėl detalios informacijos prašau kreiptis telefonu ar el. p. – atsiųsiu visą detalią informaciją apie šiuo metu esantį įrengimą ir tai, kas yra numatyta padaryti pagal parengtą namo projektą.

Iki pat Vilniaus centro – tik 19 km. Visas privažiavimas asfaltuotas išskyrus kelis šimtus metrų per sodus.

*** *** *** ***
Atstovauju parduodamo nekilnojamojo turto savininkams, tačiau pirkėjams visada padedu rasti reikiamą pagalbą banke ar kitose įstaigose, konsultuoju juos viso pirkimo proceso metu.
*** *** *** ***

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai