Aukštos kokybės VESTUVINIAI ŽIEDAI gamintojo kainomis - prekyba išsimokėtinai!

Aukštos kokybės VESTUVINIAI ŽIEDAI gamintojo kainomis - prekyba išsimokėtinai!

Sutartinė
ID: 5604148
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 480
Aukštos kokybės VESTUVINIAI ŽIEDAI gamintojo kainomis - prekyba išsimokėtinai!
Daugiau
Daugiau nuotraukų (12)

Skelbimo aprašas

Rankų darbo vestuviniai žiedai gamintojo kainomis nuo klasikinių iki prabangių su sertifikuotais deimantais. Ypatingą dėmesį skiriame gaminių kokybei, kad tik klientai liktų patenkinti. Galite laisvai rinktis norimas aukso spalvas, prabas, sintetinius arba natūralius sertifikuotus deimantus. Visas mūsų prekes su kainomis ir pilnais aprašymais rasite mūsų e-parduotuvėje www.juvelyrikainternetu.lt. Kainos nurodytos už porą vestuvinių žiedų.

Neišsirinkus iš esamų pavyzdžių, galime pagaminti unikalius pagal Jūsų pageidavimus ar atsiūstas nuotraukas. Galimos visos aukso spalvos ir prabos bei įvairūs variantai su sintetiniais ar natūraliais sertifikuotais brangakmeniais.

Užsisakykite neišeidami iš namų internetu www.juvelyrikainternetu.lt - tai pigu, greita, kokybiška ir svarbiausia patikima. Gaminiai prabuoti, deimantai sertifikuoti, suteikiama net 10 m garantija, išrašomi pardavimo dokumentai. Viskas kaip saloninėse tradicinėse aukšto lygio parduotuvėse tik pas mus daug pigiau.

NEMOKAMAS PREKIŲ PRISTATYMAS SAUGIAI TIESIAI Į RANKAS BET KURIUO ADRESU LIETUVOJE!!! Už papildomą mokestį pristatysime ir į užsienį.

Nuo šiol pas mus galite pirkti ir IŠSIMOKĖTINAI.

Kontaktai

Vardas
Juvelyrikainternetu.lt
Telefonas
Interneto svetainė
Miestas
Visi miestai
El. paštas

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai