Aukštos kokybės medžioklės kameros

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Aukštos kokybės medžioklės kameros

160 €
ID: 7492309
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 18

Skelbimo aprašas

„HC - 800 LTE“ yra 4G medžioklės kamera. Palyginti su kitomis 2G 3G kameromis, ši 4G medžioklės kamera yra geresnės talpos, nes ji apima laukinio tinklo dažnius (4G, 3G tinklas).
„16MP“ paveikslėliai ir „1080P HD“ vaizdo įrašai „Nesunkiai galite pamatyti gyvūnijos pasaulį. Tai dienos metu teikia ryškiai spalvotas nuotraukas (naktį nespalvotas).
Naudodamas greitą 0,3 s slenksčio greitį ir kelių kadrų funkciją, kamera fiksuoja kiekvieną laukinės gamtos momentą, vieną kartą aptikęs judesius ir šūvius 3/6/9 kartus per aptikimą, net ir mažiausią veiksmą. nebus praleistas.
940 nm, 36 vnt infraraudonųjų spindulių IR šviesos diodai, turintys tris labai jautrius PIR jutiklius, medžioklės fotoaparatas dieną ir naktį gali aiškiai užfiksuoti laukinę gamtą iki 24 m atstumu. geriausias naktinis matymas naktį.
Tvirta IP66 vandeniui atspari, dulkėms, nuo kritimo, kamera kartu su neatspindinčiu suformuotu ABS korpusu užtikrina ilgą tarnavimo laiką net ir sunkiausioje aplinkoje, pavyzdžiui, dykumoje ar atogrąžų miškuose, esant darbinei temperatūrai. energiją taupantis, ilgas budėjimo laikas iki 4 ~ 6 mėnesių su 8X AA baterija €180

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai