Auksaspalvio retriverio šuniukai

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Auksaspalvio retriverio šuniukai

860 €
ID: 7346990
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 74

Skelbimo aprašas

Parduodami auksaspalvio retriverio šuniukai su kilmės dokumentais gimę 2019-12-13 veislyne AUKSESIJA . Abu tėvai puikios sveikatos ir eksterjero bei labai draugiško charakterio.
Mama - CHESS ALBERTO OPHELIA kalytė iš Estijos, turinti Lietuvos jaunimo čempionės titulą, Tėtis - RISING STAR DRACO AUKSESIJA, patinukas turintis darbinį diplomą bei 6 šalių jaunimo ir suaugusiųjų čempiono titulus .
Vadoje gimė 8 mažyliai. (2 berniukai ir 6 mergaitės)
Šuniukai pas naujus šeimininkus galės keliauti vasario pabaigoje - paskiepyti, čipuoti, tatuiruoti, su kilmės dokumentais, Europiniu pasu - skiepų knygele, norintys draugauti, pasiruošę tapti naujais šeimos nariais ir pakvies savo šeimininkus sudalyvauti parodose.
Su naujais šeimininkais stengiamės bendrauti, dalinamės sukaupta patirtimi, bandome rasti sprendimus visais klausimus iškilusiais šuniukams beaugant. Šeimininkams kur nors išvykstant visada randame galimybę pagloboti augintinį, nes mūsų kompanija jau gana didelė ir stengiamės visi bendrauti nesvarbu į kurį Lietuvos kampelį išvyksta mūsų šuniukai.
Jei norite sau ar savo šeimai padovanoti džiaugsmo, įsigyti naują šeimos narį, naują hobį ir naujų draugų – domėkitės, klauskite tel. 8-673-40110, [email protected]. www.auksesija-golden.com

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai