ATVIRKŠTINIO OSMOSO SISTEMA WATERLOVERS RO6 PRO 100 GPD

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

ATVIRKŠTINIO OSMOSO SISTEMA WATERLOVERS RO6 PRO 100 GPD

125 €
ID: 7610587
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 137

Skelbimo aprašas

Ši vandens filtravimo sistema kitaip, nei standartinė turi permatomą pirminio PP filtro korpusą, todėl galima stebėti filltro būklę ir įvertinti jo užterštumo lygį. Sukomplektuota su didesniu - 3,2 galono (12,11 litrų) metaliniu slėginiu indu ir modernesnio dizaino vandens maišytuvu.

Jei ieškote tikrai pigaus standartinio atvirkštinio osmoso (atbulinio osmoso) filtro - ši sistema turėtų būti jūsų pasirinkimas. Kuriant sistemą, naudoti tik geriausi komponentai - be kompromisų. Atvirkštinio osmoso membrana, užtikrina švarų ir labai skanų vandenį visai šeimai. Mažos eksploatacinės sąnaudos yra dar vienas RO6 sistemos pranašumų.

ECHNINĖS SPECIFIKACIJOS

Vandens temperatūra: nuo 5 ° C iki 40 ° C
Min. rekomenduojamas vandens slėgis: 1,5 atm
Maks. vandens slėgis: 6.0 atm
Jungties tipas: greito sujungimo movos
Vandens įvadas: 1/2 "
Matmenys: aukštis: ~ 53 cm, plotis: 35 cm, gylis: 15 cm + išsiplėtimo indo aukštis
Išsiplėtimo indas: 12,11 metalinis
Šis įrenginys tiekiamas su WaterLovers GF 07 dviejų rankenėlių vandens maišytuvu.
Mineralizuojanti kasetė - unikali dolomito uolienos sudėtis praturtina gryną RO vandenį mineralais ir mikroelementais.
Mineralų kiekis vandenyje - Ca2 + - 34 mg / l Mg2 + - 12 mg / l Na + - 22 mg / l K + - 8,5 mg / l CO32- - 10 mg / l SO42- - 0,3 mg / - 0,8 mg / l F- - 0,06 mg / l.

MONTAVIMO PRIEDAI
Jūs gausite pilnai veikiančią sistemą, paruoštą prijungti prie vandens tiekimo. Visa įranga gali būti sumontuota savarankiškai, nepažeidžiant garantijos sąlygų. Komplekte yra visos dalys ir priedai reikalingi sistemos prijungimui.


FILTRAI IR KASETĖS

polipropileno filtras 5 mikronai
polipropileno filtras 1 mikronas
anglies bloko filtras
membrana 100 gpd
kokoso granulių anglies filtras
mineralizuojantis filtras
RO6 sistemoje - standartiniai 10 colių filtro korpusai. Pirminio PP filtro korpusas skaidrus, kiti korpusai - balti, neskaidrūs.

SAUGUMAS

Visos jungtys užsandarintos teflonine juostele.

PP 5 MIKRONŲ FILTRAS
Mechaninio valymo filtras, kurio funkcija fiziškai pašalinti fiziškai pašalinti nuosėdas, nešvarumus ar bet kokias daleles naudojant barjerą. Šis filtras pašalina didesnes, nei 5 mikronai daleles. PP filtrai sudaryti iš daugiasluoksnio mikroskopinio polipropileno pluošto. Pluošto porų struktūros dėka sulaikomi nešvarumai. Filtras keičiamas kas 6–18 mėnesių arba pagal poreikį.

PP 1 MIKRONO FILTRAS
Mechaninio valymo filtras, kurio funkcija fiziškai pašalinti fiziškai pašalinti nuosėdas, nešvarumus ar bet kokias daleles naudojant barjerą. Šis filtras pašalina didesnes, nei 1 mikronas daleles. PP filtrai sudaryti iš daugiasluoksnio mikroskopinio polipropileno pluošto. Pluošto porų struktūros dėka sulaikomi nešvarumai. Filtras keičiamas kas 6–18 mėnesių arba pagal poreikį.

CTO FILTRAS
Anglies bloko filtras, sudarytas iš monolitinės aktyvintos anglies, kurios pagalba pašalinamos bet kokios organinės medžiagos, chloras, kvapas ir drumstumas Lyginant su granuliuotos anglies filtru, anglies bloko paviršiaus plotas yra daug didesnis, taip pat didesnis aktyviųjų centrų skaičius, todėl ji yra iki 25% efektyvesnė nei kitų rūšių anglies kasetės. Filtruoja mechanines priemaišas, didesnes kaip 3 µm. Anglies kasetės ypač rekomenduojamos paviršiniams vandenims valyti. Filtras keičiamas kas 6–18 mėnesių arba pagal poreikį.


RO MEMBRANA
Ypatingai smulkaus porėtumo (vienos poros dydis 0,0001 mikrono) filtras, veikiantis atvirkštinio osmoso principu. Gryną vandenį ir druskų tirpalą atskyrus pusiau laidžia membrana, kuri praleidžia tik vandens molekules, dėl slėgio (koncentracijos) skirtumo abiejose membranos pusėse, vandens molekulės pereina į druskos tirpalo pusę. Šis procesas trunka, kol druskos koncentracija abiejose pusėse išsilygina. Šis procesas vadinamas tiesioginiu osmosu. Apdorojant didelės mineralizacijos vandenį atbulinio osmoso membrana, sukuriamas slėgis, viršijantis osmosinį ir vandens molekulės priverčiamos tekėti per membraną kryptimi, priešinga tiesioginiam osmosui, tai yra, iš didelės mineralizacijos vandens į gryno vandens skyrių. Membranos akutės yra daug mažesnės už virusus ir bakterijas, todėl filtruojant jos yra pašalinamos. Taip pat pašalinami sunkieji metalai, ištirpusios medžiagos ir druskos.
Pagrindinis parametras apibrėžiantis membranos charakteristiką - pralaidumas. Paprastai pralaidumas matuojamas GPD (galonais per parą). Tai parodo, kiek vandens membrana gali išvalyti per parą. 1 galonas - 3.78 litro (taigi, jei membranos pralaidumas yra 100 GPD, per parą galima išvalyti iki 378 litrų vandens).
Vanduo patekęs į membraną išskiriamas į dvi dalis: išvalytą vandenį ir didelio druskingumo (koncentracijos) vandenį, kuriame lieka visos atskirtos druskos ir teršalai. Geriamas vanduo tiekiamas į maišytuvą arba kaupiamas slėginėse talpose, iki bus vandens poreikis. Koncentratas yra pašalinamas į kanalizaciją. Geriamo vandens ir koncentrato santykis gali būti įvairus (nuo 1:1 iki 1:7), jis priklauso nuo į atvirkštinio osmoso sistemą tiekiamo vandens kokybės, spaudimo, nuo pačios sistemos ypatybių, tokių kaip, turi sistema siurblį ar ne ir pan.
Membrana keičiama kas 24 - 84 mėnesius arba pagal poreikį. Tai priklauso nuo to, kiek sunaudojama vandens ir membranos pralaidumo.

GALUTINIS ANGLIES FILTRAS
Galutinis aktyvuotos anglies filtras filtras, eina po membranos ir yra paskutinis vandens valymo etapas - pašalina visus skonius ar kvapus, pagerina apdoroto vandens skonį. Filtras keičiamas kas 12-24 mėnesius arba pagal poreikį.

MINERALIZUOJANTIS FILTRAS
Atvirkštinio osmoso filtras iš vandens pašalina 96–99% teršalų, cheminių medžiagų, ištirpusių kietųjų dalelių, organinių ir neorganinių medžiagų. Mineralizuojanti kasetė papildo išvalytą vandenį mineralais.

FILTRŲ PRIEŽIŪRA IR KEITIMO TERMINAI
Kad įrenginys veiktų optimaliai, būtina jį nuolat prižiūrėti. Techninės priežiūros dažnumas priklauso nuo tiekiamo vandens kokybės ir sistemos naudojimo dažnio bei filtruojamo vandens
kiekio. Prie filtro nurodomi filtrų keitimo terminai yra orientaciniai. Atminkite, kad filtrų pakeitimų dažnis gali būti skirtingas, todėl rekomenduojame stebėti TDS kitimą išvalytame vandenyje (matuoti tam tikrais periodais TDS matuokliu). TDS lygiui reikšmingai pakitus - pakeiskite filtrus.

IŠSIPLĖTIMO INDAS
Slėginis vandens surinkimo indas. Priklausomai nuo spaudimo indo viduje, indas vandeniu užsipildo nuo 40 iki 65%. Kitą dalį užpildo suslėgtas oras. Išvalytas vanduo kaupiamas inde, kai maišytuvas užsuktas ir vanduo iš maišytuvo nebėga. Atsukus maišytuvą, vanduo bėga tol, kol visas išbėga iš indo. Vandens surinkimo talpai ištuštėjus, ji vėl pildoma ir kol indas neužsipildo, vandens srovė iš maišytuvo būna silpnesnė.

DVIGUBAS MAIŠYTUVAS
Dviejų vandens srautų maišytuvas, tvirtinamas ant stalviršio ar kriauklės krašto. Tokio tipo maišytuvas reikalingas, jei sistemoje montuojama mineralizuojanti kasetė, tam, kad į tą patį maišytuvą būtų galima tiekti ir filtruotą, ir mineralinį vandenį.

https://www.osmosas.lt/standartines-sistemos/atvirkstinio-osmoso-sistema-waterlovers-ro6-pro-100-gpd

Atsakomybės ribojimas: skelbime nurodyta kaina ir el. parduotuvėje nurodyta kaina gali skirtis. Tiksli kaina nurodoma mūsų el. parduotuvėje ir/arba tinklapyje. Kainų skirtumai gali atsirasti, jei kaina dėl kokių nors priežasčių pakito (sumažėjo arba padidėjo), o skelbime jos pakeisti nespėjome.

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai