Atvežame ir parduodame įvairių rūšių smėlį Vilniuje ir Vilniaus rajone

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Atvežame ir parduodame įvairių rūšių smėlį Vilniuje ir Vilniaus rajone

Sutartinė
ID: 6873694
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 47

Skelbimo aprašas

Vilniuje ir Vilniaus rajone atvežame ir parduodame smėlį įvairių rūšių, frakcijų, plautą smėlį iš karjero, upinį smėlį pamatų, drenažo užpilimui, smėlį skiediniams. Atvežame smėlį į statybos vietą geromis kainomis ir įvairiais kiekiais. Minimalus smėlio pristatymo kiekis Vilniaus apylinkėse - 1 kub.m. Vežame smėlį savivarčiais ir savivarčiais savikroviais. Atvežant smėlį savikroviu galima pakrauti ir išvežti iš statybos vietos nereikalingą gruntą, šakas, statybinį laužą - sumažinti bendros žemės darbų išlaidas. Vykdome visus žemės darbus naudojant žemės kasimo tec


Vilniuje ir Vilniaus rajone savivarčiu atvežame gamtinį žvyrą betonavimui, žvyra keliams, smėlio žvyro mišinį, žvirgždą 4/16 frakcijos, stambesnių 16/100 frakciju betonavimui.
Žvyras.
Tai gamtine medžiaga- žvirgždo ir smėlio mišinys. Priklausomai nuo iškasienų vietos, žvyre  pasitaiko  molio dalelių.
Žvirgždas.
Žvirgždas - tai žvyre esantis akmenukai, kurie išgaunami sijojant žvyrą. Akmenukai žvyre tai apvalios ar kampuotos formos uolienų nuolaužos  4- 64 mm didžio.  Reikalingos žvirgždo frakcijos išgaunamos parenkant tinkamus  sietus. Žvirgždas plaunamas tam, kad pašalinti molį ir kitas organines priemaišas. Žvirgždas naudojamas betono gamybai.
Įvairiais kiekiais atvežame reikalingą smėlio, žvyro, žvirgždo kiekį, smėlio žvyro mišinį  į Jums reikiamą vietą Vilniuje ir Vilniaus rajone.

+370677 76937
[email protected]
http://zvyras-smelis.lt/

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai