Atkuriamoji bazė su šilko pluoštu, 10ml

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Atkuriamoji bazė su šilko pluoštu, 10ml

7,9 €
ID: 7381122
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 10

Skelbimo aprašas

"Molly Recovery Fiber Base - Milky Way" "Natural White" atkuriamoji bazė su šilko pluoštu nago rekonstravimui/prailginimui, 10ml

Skaidrios pieniškos rausvos spalvos arba baltos pieno spalvos, ypač tvirta ir tuo pat metu lanksti bazė, galinti padėti net ypač problemiškiems nagams. Šilko pluošto dėka pagrindas puikiai sukimba su natūraliu nagu ir užtikrina maksimalų jos išlaikymą bei patvarumą. Ši bazė gali būti naudojama kaip įprasta bazė, bazė nagui prailginti, rekonstruoti. Šios bazės tiklsas padengti Jūsų nagus ir leisti jiems ataugti sveikiems. Bazė padengusi natūralų nagą ir sukuria apsauginį sluoksnį, kuris apsaugo jūsų nagus nuo išorinių veiksnių ir lūžimo. Dėl ypač stiprinančių savybių ši bazė yra skirta susilpnėjusiai ir pažeistai plokštelei, kuriai reikalinga ypatinga priežiūra. Be to, bazė lempoje nekaista ir nesukelia nepatogių pojūčių.

Savybės:

Skirta trapiems, lūžtantiems nagams
Tirštos konsistencijos
Papildyta šilko pluošto dalelėmis
Ypač tvirta ir tuo pat metu lanksti bazė
Tinkama nagui prailginti, rekonstruoti
Nekaista ir nedegina nagų kietėjimo metu
Maksimaliai ilgai išliekanti

Daugiau prekių nagams internetinėje parduotuvėje www.viskasnagams.lt arba facebook viskasnagams.lt

Pas mus rasite:
hibridines UV/LED lempas, frezas, dulkių surinkėjus, sterilizatorius, vaško ir parafino šildytuvus, stalo šviestuvus, lagaminus, mokomasias rankas, įvairių rušių ir spalvų gelį nagų priauginimui, spalvotą, magnetinį ir termo gelinį laką nagams, įprastą nagų laką ir nagų stiprinimo priemones, papildomas priemones, skysčius ir įrankius nagų priežiūrai bei nagų dekoravimo priemones. Taip pat prekiaujame įvairia kosmetika.

Prekes siunčiame registruotu paštu Lietuvoje ir užsienyje, taip pat LPEXPRESS, OMNIVA terminalais ir kurjeriu visoje Lietuvoje. Pirkėjams Kauno mieste siūlome apsilankyti mūsų parduotuvėje ir užsakymą atsiimti nemokamai.
Perkantiems už 50eur pristatymas nemokamas!

MUS RASITE: Varnių g. 48C, Kaunas (Vilijampolės prekybos centras, skyrius 48 ) arba internetinėje parduotuvėje www.viskasnagams.lt

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai