Astro A40tr Mixamp Pro Xbox, Pc ausines, headsetas

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Astro A40tr Mixamp Pro Xbox, Pc ausines, headsetas

120 €
ID: 7342332
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 12

Skelbimo aprašas

Parduodu nenaudotas gaming (žaidimam sukurtas) ausines su nuimamu mikrofonu ir išoriniu stiprintuvu/garso procesoriumi.
gali būti prijungtos kaip paprastos ausinės tiesiai į kompiuterį, xbox ar USB arba Optiniu kabeliu per dedikuotą garso procesorių.

Žaidžiant žaidimus garsas dažnai būna ne tik didelis malonumas ir dalis žaidimo, tačiau ir ganėtinai svarbi dalis žaidimo proceso. Gerą, kokybišką ir tikslų garsą girdintys žaidėjai neretai turi pranašumą prieš žaidžiančius su paprastom "telefoninėm" ausinėm ar tiesiog kolonėlėmis.

Dažnai žaidžiant žaidimus susidurdavau su problema, jog sunku rasti balansą tarp žaidimo ir savo draugų balso (kai susikambinam žaisdami), MIXAMP garso procesorius turi galimybę reguliuoti balansą tarp skambučio ir žaidimo garso ratuko pasukimu, tad ši problema dingo. Ir net žaidimo metu, reikalingu momentu, gali nutildti draugus, o vėliau vėl grįžti į pokalbį.
Ausinės nėra visiškai uždaros, todėl galima susišnekėti ir su žmonėmis esančiais kambaryje, ko nepavykdavo su kitomis, uždaro tipo ausinėmis.

Šios pusiau atviro tipo ausinės (galima nuimti dangtelius ir pasidaro atviros) man, asmeniškai, patiko dar ir tuo, jog turi keturis atskirai programuojamus presetus (išankstinius nustatymus) todėl ne tik tiksliai atkuria žaidimų garsus, tačiau puikiai tinkamos mėgautis muzika ar filmu.

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai