Asmenybės tobulėjimas per anglų kalbą

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Asmenybės tobulėjimas per anglų kalbą

10 €
ID: 6923311
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 18

Skelbimo aprašas

Esu LCC Tarptautinio Universiteto studentė. Turiu puikias anglų kalbos žinias ir noriu jas skleisti, padėdama kitiems. Mano anglų kalbos mokymų šūkis yra "Tobūlėk per anglų kalbą". Pamokos nėra nuobodžiod ir nuvalkytos įvairių metodikų. Atsižvelgdama į mokinių norus ir galimybes pritaikau jiems individualiai tinkančią mokymosi programą.

Pirmas susitikimas nemokamas! Susipažystame tiek vienas su kitu, tiek su mokymosi vizija. Pakalbame apie norus ir lūkesčius. Atliekame lygio nustatymo testą, pagal kurį kiekvienam bus pritaikomas individualus mokymosi planas.

Mokymai gali vykti LCC Universitete, namuose arba kitoje Jums patinkančioje aplinkoje. Noriu, kad jaustumėtės patogiai ir laisvai nes būtent tai daro didžiulę įtaką mokymosi efektyvumui.

Pamokos gali vykti susitikus akis į akį arba virtualioje erdvėje (Pvz., Skype, Facebook).

Pamokos laikas: 60-90min (priklausomai nuo mokinio lūkesčių ir laiko tarpo).

Pirma pamoka NEMOKAMAI! Vienos pamokos kaina 8-10 Eur.

Iš mokinių tikiuosi visapusiško užsispyrimo ir atsidavimo mokslams, o savo ruoštu aš pasirūpinsiu, kad Jūs pasiektumėte savo užsibrėžtų tikslų.

Jeigu norite linskmai, laisvai ir tuo pačiu tūriningai praleisti savo laiką bei tobulėti kaip asmenybė, susisiekite su manimi asmeniškai. (Darbo dienomis 12-13val ir 15-18val ir savaitgaliais 11-16val)

Severija Jablonskytė
Tel.nr. +37069807388
Fb: Jablonskytė Severija

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai