Asmeninių finansų valdymo konsultavimas

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Asmeninių finansų valdymo konsultavimas

Sutartinė
ID: 7614189
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 13

Skelbimo aprašas

Mes galime Jums padėti visais asmeninių finansų ar karjeros konsultavimo klausimais:
• Suprasti kertinius aspektus apie Jūsų požiūrį į pinigus, nustatyti rizikos tolerancijos lygį bei padėti suformuluoti apibrėžtus taupymo tikslus, kad pasiektumėte finansinę nepriklausomybę
• Supažindinti su esminiais pinigų valdymo būdais
• Paaiškinti kaip veikia pagrindiniai finansiniai produktai: akcijos (stocks), obligacijos (bonds), žaliavos (commodities)
• Nustatyti Jūsų finansinius lūkesčius bei išskaidyti juos į lengvai įgyvendinamus tikslus
• Sudaryti efektyvų biudžeto planą, kuris atsižvelgtų į Jūsų individualius poreikius ir būtų lengvai įgyvendinamas
• Paskatinti siekti karjeros aukštumų bei patarti karjeros klausimais

Viruso metu konsultacijas teikiame nuotoliniu būdu.

Mes turime finansinės patirties, tačiau nesame tradiciniai finansų patarėjai ir neparduodame finansinių produktų, negauname komisinių ar kitokių mokėjimų iš trečiųjų šalių.

Apie mus:
Danius studijavo matematiką ir ekonomiką Warwick’o universitete, Anglijoje, kur susipažino su finansais. Iškart susidomėjęs šia sritimi Danius atliko praktiką Morgan Stanley banke, kur dirbo finansų analitiku. Vėliau jis dirbo finansų ir ekonomikos konsultavimo įmonėje Londone, kur gilino savo žinias finansų srityje ir lavino savo įgūdžius su klientais. Po to jis studijavo statistikos magistrą Oksfordo universitete, ir šiuo metu dirba dirbtinio intelekto įmonėje Londone, kur taiko mašininio mokymosi (machine learning) metodus farmacijos srityje.
Grantas studijavo apskaitą ir finansus Warwick‘o universitete ir finansais bei investavimu susidomėjo prisijungęs prie Warwick‘o investicinio fondo. Norėdamas pagilinti savo žinias apie investavimą, jis atliko praktikas rizikos bei privataus kapitalo fonduose Lietuvoje. Pabaigęs antrą kursą, jis taip pat atliko praktiką investicinio banko korporacijų įsigijimų bei susijungimų (M&A) skyriuje, kur įgavo geresnius analitinius bei darbo komandoje įgūdžius. Šiuo metu jis dirba investiciniame fonde, kur analizuoja JAV akcijų rinką.

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai