Asmeninio šeimos finansų paslaugos

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Asmeninio šeimos finansų paslaugos

Sutartinė
ID: 7896424
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 9

Skelbimo aprašas

esu nepriklausoma finansų konsultantė, galiu padėti darbuotojų motyvavimo klausimais dėl II pakopos tai labai svarbu, nes asmenys iki 40m buvo įtraukti į automatinį kaupimą, III pakopa - tai ateities pinigai, nes Sodros galimybės labai ribotos, todėl INVESTAVIMAS Į DARBUOTOJŲ ateitį - labai svarbus žingsnis kaip tai padaryti? Kreipkitės, padėsiu, pakonsultuosiu, šeimos pajamų planavimo klausimais.
Taip pat galiu būti naudinga, jeigu norite gauti kreditą, dėl būsto ar kitokio finansinių paslaugų plano įgyvendinimo planas galiu Jums padėti sutaupyti tūkstančius, todėl drąsiai kreipkitės.
- Siūlau turėti asmeninį kasko arba privalomąjį automobilių draudimą.
TAIP PAT SIŪLAU galimybę turėti asmeninę parduotuvę ir internetu galite sutaupyti savo pinigus, kiekvienas turi savo būtinąjį poreikių krepšelį, kasdien geriate kavą, prausiatės- DĖL infliacijos šios priemonės prekybos centre pabrango, nes naudojate higienos priemones, oras - kuriuo kvėpuojame yra užterštas, todėl siūlome oro vandens valymo sistemas. Jeigu domina, kreipkitės, atsiųsiu pakvietimą, tam reikės Jūsų telefono numerio ir elektroninio pašto. Taip pat siūlau išgirsti vebinarą apie Infiaciją, pinigų psichologija šeimoje. Pagarbiai, E.Simona Vilkė, tel pasiteirauti: 860218667, atsiprašome jeigu ši informacija Jūsų nedomina.

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai