Ar norite savo vaikui suteikti geriausią išsilavinimą ?

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Ar norite savo vaikui suteikti geriausią išsilavinimą ?

20 €
ID: 5798735
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 14

Skelbimo aprašas

Kiekvienas vaikas gimsta jau turėdamas įgimtų muzikinių gabumų, tai akivaizdu tik gimus kūdikiui – vaiko reakcijos rodo, jog ima skleistis įgimtos savybės, reikalingos suvokti muzikai – tai garso aukščio, judesio, ritmo, intonacijos pojūčiai. O, kadangi šie gabumai atsiranda jau genetiniame lygmenyje, itin svarbu suvokti kiek daug naudos atneša ankstyvas muzikinis lavinimas ir tėvų pareiga yra suteikti savo vaikui tinkamą ir turtingą muzikinę aplinką. Kuo anksčiau pradėsime lavinti vaiką, tuo greičiau vystysis jo muzikiniai gabumai.

Orfėjo menų mokyklos tikslas yra, kad mūsų mokiniai suprastų ir pamiltų meną, įgytų tinkamą išsilavinimą, reikalingą šių dienų žmogui.

Orfėjo menų mokyklos pedagogai yra savo srities profesionalai, nuolat besitobulinantys ir norintys kūrybiškai pasiekti rezultatų.
Mokymo programos remiasi žymiausiomis metodikomis: E.Gordon, C.Orff, Sh.Suzuki, L.Mozart ir kitomis, todėl mes įsitikinę, jog mokytis bus ne tik įdomu bei smagu, bet ir labai naudinga.

Siūlome įvairias programas vaikams, jaunimui ir suaugusiems:
vaikams 4 mėn. - 1,5 metų
vakams 1,5 - 4 metų
vaikams 4 - 6 metų
vaikams nuo 6 metų
jaunimui
suaugusiems

šeštadieninė mokyklėlė (3-6 metų vaikams) mokysimės muzikos, dailės, anglų kalbos (dainelių, eilėraštukų, plėsim žodyną, ugdysim fonetinę klausą)

Paskambinkite telefonu nr. +370 633 90044 arba apsilankykite tinklalapyje www.menumokykla.lt ir gaukite nemokamą pamoką.

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai