Apskaitos programa EVA- Prekybai, Gamybai, Servisui

Apskaitos programa EVA- Prekybai, Gamybai, Servisui

200 €
ID: 5725136
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 109
Apskaitos programa EVA- Prekybai, Gamybai, Servisui

Skelbimo aprašas

EVA-apskaita tai prekybos, gamybos, autoserviso, IT serviso ir sandėlio valdymo programa, skirta vidutinės ar mažesnėms įmonėms.
Pagrindiniai programos privalumai- paprastas naudojimas, pilnas prekybos funkcijų valdymas, konkurencinga kaina, nėra abonentinio mokesčio, galimybė dirbti per interneta iš nutolusiu darbo vietų.
Programa gali būti naudojama kaip paprasta prekybinė-gamybine ar serviso programa sekanti prekių likučius, mokėjimus, klientų skolas iki visos įmonės buhalterinio balanso. Programoje atsispindi pilna Jūsų įmonės veikla- darbas su pirkėjais, tiekėjais, sandėliais, prekių likučiais, skolomis, mokėjimais. Bet kada matomas prekių kiekinis ir piniginis likutis, skolos, sąskaitos-faktūros, kasos ir banko dokumentai. Programoje realizuotos įvairios analizės pagal prekes, sandėlius, klientus ar tiekėjus. Programoje "sekamas" prekių likutis, likučio poreikis. Galima formuoti automatini prekių poreikį, pelno skaičiavimas pagal klientus, prekes ar grupes. Analizuojami nuostoliai del „skylių“ ar „dumblo“ ir t.t. Programoje gali būti vedama kelių įmonių apskaita. Plačiau apie programa ir DEMO versija galite atsisiųsti iš puslapio: http://www.eva-apskaita.lt

Kontaktai

Vardas
Vaidotas
Telefonas
Interneto svetainė
Miestas
Kaunas
El. paštas

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai