APSISUKIMŲ MATUOKLIS RC3 G01250 TEXA

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

APSISUKIMŲ MATUOKLIS RC3 G01250 TEXA

Sutartinė
ID: 7179118
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 3

Skelbimo aprašas

Apsisukimų matuoklis RC3 G01250 TEXA

Diagnostinis matavimų prietaisas TEXA RC3 skirtas dyzelinių ir benzininių variklių apsisukimų dažnio ir temperatūros matavimui, transporto techninėse apžiūrų stotyse ir privačiose dirbtuvėse. Komplektuojama su programine įranga personaliniam kompiuteriui.

Šis diagnostikos matavimų prietaisas TEXA RC3, dar dažnai vadinamas kaip sūkių matuoklis kuris apsisukimų duomenis gali nuskaityti trimis skirtingais būdais:

Naudojant indukcinį gnybtą arba pjezoelektrinį jutiklį (užsakoma papildomai)
Naudojant signalus ateinančius į akumuliatoriaus bateriją
Paimami signalai tiesiogiai iš OBD lizdo (jei transporto priemonė palaiko EOBD protokolus)
Jei transporto priemonė palaiko EOBD, tai diagnostinį prietaisą pajungus prie OBD lizdo variklio apsisukimai ir temperatūra tiesiogiai nuskaitomi naudodamasis EOBD protokolu. Šį būdą naudojant nėra jokio poreikio atidaryti variklio dangtį ir ieškoti prie kur ar kaip pasijungti. Prietaisas paprasčiausiai atvaizduoja parametrus personalinio kompiuterio ekrane. Jei automobilis nepalaiko EOBD protokolų, tai temperatūros ir variklio apsiaugimų pamatavimui naudojami priedai.

RC3 Diagnostikos prietaisas su papildoma TEXA EOBD programine įranga (3901566) gali būti naudojamas kaip EOBD skeneris ar EOBD diagnostikos prietaisas atliekant specifinę patikrą, išmetamųjų teršalų nuskaitymo įrankio režimu. Prietaisas pajungtas prie EOBD lizdo gali nuskaityti šiame standarte nustatytus parametrus pagal naujas išmetamųjų teršalų kontrolės procedūras.

https://bads.lt/kategorija/diagnostine-iranga/autodiagnostika/texa-diagnostika-autodiagnostika/

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai