Apple MacBook Air M1 16gb 256gb space gray 2020

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Apple MacBook Air M1 16gb 256gb space gray 2020

1 000 €
ID: 8008780
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 6

Skelbimo aprašas

Parduodamas tik darbui naudotas MacBook Air 2020 M1
Viduje šis elegancijos ir patvarumo etalonu pasižymintis įrenginys turi net 16gb vaizdinės atminties / IT'šnikų tarpe vadinami tiesiog RAM.
Kadangi perkant buvo atsižvelgta į tai jog bus naudojamas tik darbui - todėl atmintis jo 256gb / savom reikmėm naudojamas yra iCloud arba išorinis kietasis diskas. Ekranas toks, koks tinka ir mažom ir didelėm akim.
Niekada prie jo nebuvo valgyta ar čiupinėtas čipsuotais pirštais. Kitaip tariant mylėtas labiau negu žmona. Kadangi nebeliko žmonos buvo nuspręsta parduoti ir šį grožį. Ašarą spaudžia atsisveikinimas su juo, bet kam nebūna, kaip sakoma :)
Prie šio gražuolio nugarėlės pritvirtintas ypač patogus sulankstomas laikiklis - padėsiantis Mac'iuką laikyti ant stalo taip, kad neskaudėtų riešų dirbant prie jo. taip pat paminėsiu jog buvo žiūrėti keli filmai - tad laikiklis tinka ir patogesnei filmų peržiūrai. Nešiotas visada jam skirtame portfeliuke tik iki bažnyčios, tiksliau darbo ir atgal :)
Keitimai tikrai nedomina, o į derybas esu (ne)linkęs todėl ir kainą parinkta pagal pirkėją.
Taigi trumpiau tariant - PARDUODAMAS BRANGIAUSIAS TURTAS (darbo įrankis) Padėsiantis jums ne tik estetiškai atrodyti prieš kolegas, bet ir greičiau pasiekti karjeros aukštumų. Na kaip sakoma - ką dar čia galvot šis žvėriukas skirtas būtent tau!!!

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai