Apple iPad Air 2 Wi-fi 16GB auksinis

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Apple iPad Air 2 Wi-fi 16GB auksinis

320 €
ID: 6703843
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 9

Skelbimo aprašas

Parduodamas labai geros būklės ir itin prižiūrėtas (nėra jokių įbrėžimų ar defektų) baltas iš priekio ir auksinis iš galo Apple firmos iPad Air 2 planšetinis kompiuteris su Wi-Fi ir 16GB atmintimi. Kompiuterio baterija pilnai įkrauta, taip pat planšetas atstatytas pagal pradinius gamyklinius parametrus ir parsiųsta naujausia 10.3.1 iOS, tad galėsite naudotis iš karto „švariu“ iPad.

Pagrindinė techninė charakteristika: Ekranas: 9,7 colių įstrižainė, LED foninio apšvietimo „Multi-Touch“ ekranas su IPS technologija, 2048 x 1536 skiriamoji geba, 264 pikseliai colyje (ppi), pirštų atspaudų nepaliekantis oleofobinis sluoksnis, visiškai laminuotas ekranas, antirefleksinė danga. A8X lustas su 64 bitų architektūra ir M8 judesio koprocesoriumi. Pirštų atspaudų atpažinimo jutiklis. Belaidis ryšys - WiFi (802.11a/ b/ g/ n/ac), dviejų kanalų (2,4 GHz ir 5 GHz), MIMO, Bluetooth 4.0. Išmatavimai ir svoris: 240 x 169.5 x 6.1 mm (aukštis x plotis x gylis), svoris vos 437 g. Dvi (iSight (galinė) ir FaceTime (priekinė). Veikia iki 10 val. naršant tinkle su WiFi, žiūrint vaizdo įrašus arba klausantis muzikos. Įkraunamas naudojant maitinimo adapterį arba USB kabelį, jungiamą prie kompiuterio. Jutikliai: Touch ID, trijų ašių giroskopas, akcelerometras, aplinkos šviesos jutiklis, barometras. Pakuotėje: iPad Air 2 kompiuteris, įstatomoji jungtis USB kabeliui, 10W USB maitinimo adapteris, informacinis lapelis ir 2 Apple firmos lipdukai.

Papildoma informaciją galima rasti oficialiame Apple puslapyje: http://www.apple.com/lt/ipad-air-2/

Produkto demonstaciniai ir prezentaciniai video:
https://www.youtube.com/watch?v=tgXR7YxCIvM
https://www.youtube.com/watch?v=QSLOCURwBZc
https://www.youtube.com/watch?v=1B4MCL27m5M

Kaina 320 €

Yra galimybė siųsti į kitą Lietuvos miestą/miestelį per Lietuvos paštą išperkamosios siuntos būdu - gavę pranešimą, atvykstate į paštą, sumokate išpirkos sumą ir gaunate prekę.

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai