Antakalnis Vilniaus m. sav. 3 kambariai

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Antakalnis Vilniaus m. sav. 3 kambariai

217 000 €
ID: 6693213
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 3

Apie

Savivaldybė
Vilniaus m. sav.
Gyvenvietė
Vilniaus m.
Mikrorajonas
Antakalnis
Statybos metai
2017
Plotas (kv.m.)
78
Kambarių skaičius
3

Skelbimo aprašas

IŠSKIRTINĖJE VIETOJE, ANT NERIES KRANTO PARDUODAMI PRABANGŪS, NAUJOS STATYBOS BUTAI, VILNIUJE, ADRESU P. VILEIŠIO G. 10B
Unikalus projektas P. Vileišio gatvėje pastatytas ramioje vietoje ant Neries pakrantės, prestižiniame ir viename žaliausių Vilniaus rajonų – Antakalnyje. Tai namai tiems, kam svarbūs didmiesčio patogumai, kas siekia nuolat jausti miesto ritmą, tačiau nenori atitrūkti nuo gamtos ir ieško ramios kaimynystės. Tai nedidelis trijų aukšų gyvenamosios paskirties namas su 14 prabangių, erdvių ir šviesių butų, iš kurių atsiveria pasakiški vaizdai (Gedimino pilis, Neries upė, Tuskulėnų rimties parko memorialinis kompleksas) . Po pastatu yra požeminė automobilių stovėjimo aikštelė. Statyboje naudotos itin kokybiškos apdailos medžiagos ir įranga.
Projekto autorius: žinomas architektas Algimantas Vyšniauskas.
NAMAI SUKURTI JUMS!
Apie projektą daugiau sužinosite adresu: www.vileisio10b.lt
Butas nr. 3:
INFORMACIJA APIE BUTĄ:
- 3 kambariai;
- 78,93 kv.m.;
- Prancūziškas balkonas (Numatyta galimybė įsirengti lodžija);
- Abu miegamieji orientuoti į rytinę pusę, svetainė su virtuve į vakarinę pusę;
- Pirmas aukštas;
- Mediniai, trijų stiklų langai;
- Dujinis, grindinis šildymas;
- Išvedžiota elektra, silpnosios srovės;
- Įrengtas grindinis šildymas, sumontuotas aukštos kokybės, vokiškas dujinis katilas “Wolf”;
- Įrengta rekuperacinė vėdinimo sistema su visa reikalinga įranga;
- Nedaug kaimynų - vienoje laiptinėje tik 6, kitoje - 8 butai;
- Tai butas mėgstantiems erdves (aukštos lubos);
PASTATO FASADAS
Pirmas ir antras aukštai – portugališka ilgalaikė “Soladrilho” fasadinė klinkerinė (molio) plokštė. Trečias aukštas (mansarda) – cinko “Elzinc” skarda, “klasikinis” profilis, pastatas apšiltintas 12 cm “Kingspan” (q=0.022) termo medžiaga. Stogas – sutapdintas, plokščias, apšiltintas 20 cm neoporu EPS 80.
VĖDINIMAS
Visuose apartamentuose įrengta individuali vėdinimo sistema (rekuperacija), kuri ne tik užtikrina nuolatinį patalpų vėdinimą bei šviežią ir gaivų orą patalpose, bet apsaugo patalpas nuo perteklinės drėgmės, nuo gatvės dulkių, kitų alergizuojančių dalelių. Norint pravėdinti patalpas, nereikia atidarinėti langų, todėl išvengsite skersvėjų, triukšmo. Sutaupysite iki 30 proc. šildymo išlaidų.
LANGAI
Itin sandarūs, mediniai, trijų stiklų langai, puikiai sulaikantys šilumą ir gerai izoliuojantys išorės garsą .
ŠILDYMAS
Butų šildymas – grindinis. Šilumą ir karštą vandenį ruošia vokiški, jau įrengti autonominiai “Wolf “ dujų katilai. Itin maži šildymo kaštai.
VIDINĖS SIENOS
Sienos tarp apartamentų 38 cm storio, mūrui buvo naudojamos silikatines plytos, tinkuotos.
BENDROSIOS ERDVĖS
Laiptinėse įrengta pilna apdaila – dažytos sienos, akustinės lubos,aukščiausios kokybės ispaniškų plytelių laiptai ir grindys, įrengti metalinai turėklai su mediniu porankiu, LED apšvietimas.
TERASOS
Trečiajame projekto aukšte butai su terasomis, kur pilnai galite atverti terasos duris, kad jaustumėte tikrą laisvę, galėsite susilieti su gamta budami namuose. Kaip ir iš kitų butų – vaizdas atsiveria į Neries upę, Tuskulėnų rimties parką bei Gedimino pilį.
PARKAVIMAS
Rūsyje įrengta automobilių saugykla su stovėjimo vietomis kiekvienam butui, kur galėsite laikyti ir savo dviračius. Atlikta pilna apdaila, grindinys išklotas trinkelėmis, įrengta išmanioji LED apšvietimo sistema. Įvažiavimas į ją – iš P.Vileišio gatvės.
APLINKA
Visas sklypas aptvertas. Prie įėjimo į sklypą vartelių įrengti video domofonai. Sklype įrengtas LED apšvietimas, veja ir pėsčiųjų takai iš granito plytelių. Apželdintas. Greta sklypo įrengta, aptverta vaikų žaidimo aikštelė.
SAUGUMAS
Tiek prie kiemo vartelių, tiek prie įėjimų į laiptines įrengtos skaitmeninės spynos. Visa teritorija bus stebima vaizdo kameromis, jų vaizdas įrašomas ir saugomas tam įrengtoje serverinėje.
VIETA
Projektas vystomas P. Vileišio g. ant Neries upės pakrantės, iki Katedros aikštės vos 2 km. Netoliese net trys skirtingi darželiai, bei mokykla. Puikus susisiekimas nuosavu automobiliu, dviračiu arba pesčiomis. Kelios minutės iki artimiausios viešojo transporto stotelės, įrengti dviračių takai.

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai