Amolis

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Amolis

Sutartinė
ID: 7980417
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 696

Skelbimo aprašas

AMOL – nepaprastas vaistas nuo bendrų negalavimų!
Peršalimas Virškinimo problemos Galvos skausmas
Sąnarių skausmas Insektų įkandimai (uodų ir kt.)
Amolio sudėtis: levandų aliejus, citronelių aliejus, pipirmėčių aliejus, gvazdikėlių aliejus, cinamono aliejus, citrinų aliejus, mentolis.
Amol – išoriniam naudojimui. Amolis naudojamas peršalimo metu, organizmui nusilpus. Jį galima įtrinti į odą siekiant pagerinti kraujo tiekimą ir tuo pačiu raumenų ar migrenos skausmams mažinti. Kelius lašus įtrinant vabzdžių įkandimo ar įgėlimo vietoje, galima palengvinti skausmą arba niežėjimą.
Amol – vidiniam naudojimui. Amolis vartojamas per burną esant virškinimo sutrikimams ar vidurių pūtimui. Padeda po persivalgymo, po riebaus ir sunkaus patiekalo suvalgymo.
Dozavimas. Vartojant Amolį per burną įlašinkite 10-15 lašų į pusę stiklinės vandens ar arbatos. Lašelius taip pat galima patiekti su šaukšteliu cukraus. Peršalimo atveju rekomenduojama trinti odą kelis kartus per dieną pvz. krūtinę ar nugarą neskiestu preparatu. Inhaliacijai – įlašinti 20 lašų į pusę puodelio verdančio vandens ir kvėpuoti. Galvos skausmui mažinti rekomenduojama įtrinti nedidelį kiekį preparato smilkinių srityje kelis kartus per dieną.Esant raumenų skausmui, įtrinti skaudamą vietą didesniu kiekiu Amolio, kelis kartus per dieną.
Amolinės pastilės – 4 Eur
Amolinės pastilės gerklei drėkinti sukurtos laikantis unikalios žolelių receptūros. Praturtintos medumi ir vitaminu C mažina gerklės gleivinęs dirglumą ir sausumą. Štai kodėl verta jas turėti po ranka, kai dirbame patalpose su oro kondicionieriais, rūkome cigaretes arba esame tarp rūkalių. Taip pat jeigu daug kalbame dirbant profesijoje.
Amolinės pastilės - sudėtis: tai vaistažolių pastilės, kurių sudėtyje yra natūralių ingredientų, kurie drėkina ir ramina sausą gerklę.. Jų sudėtis remiasi čiobrelių, vaistinės svilarožės šaknų ir mentolio ekstraktu. Papildomai pastilės praturtintos medumi ir vitaminu C.

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai