AKCIJA 42 proc. tik 3,99 EUR !!!! „Fidget Spinner“ suktukai

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

AKCIJA 42 proc. tik 3,99 EUR !!!! „Fidget Spinner“ suktukai

3,99 €
ID: 6733110
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 19

Skelbimo aprašas

„Fidget Spinner“ – tai paprastos konstrukcijos sukamasis žaislas, kuri jos kūrėjų manymu, padeda įveikti stresą. Naudojimasis šiuo suktuku turi padėti susikaupti. Tai viena priežasčių, kodėl daiktas žaibiškai populiarėja.Pagrindinė jo funkcija yra padėti sutelkti dėmesį, sumažinti stresą, atsipalaiduoti.

AKCIJA net 42 proc.!!!!
Kainavo: 6,89 €
Jūsų kaina: 3,99 €
Sutaupote: 2,90 € ( 42.02 % )
http://prekes24.lt/Prekes/Fidget-spinner-suktukai/Fidget-spinner-suktukas


Kaip jis veikia? Pasukite vieną ratą savo rankose, laikydami jį arba centre, arba už stipino. Laikykite žaislą vienoje rankoje, kita greitai sukite jį, kartais smūgiuodami. Pradėti ir baigti sukti galima vienu pirštu. Į FIDGET suktuką įdėtas rutulinis riedlentės guolis, dėl kurio žaislas sukasi greitai, nuolat ir ilgai.

Privalumai: mažas, todėl galima nešiotis net kišenėje ir išsitraukti bet kuriuo laiku. Traukia vaikų dėmesį. Labai lengva naudotis. Be to, puikiai aktyvina protą bei miklina pirštus, mažina stresą bei nerimą, gerina ne tik fizinę, bet ir psichinę sveikatą. Taip pat gali padėti lengviau mesti rūkyti, šalinti nemigos simptomus. Puikiai tinka meditacijoms.Taip pat šis daiktas padeda atsikratyti blogų įpročių, pavyzdžiui, nagų kramtymo, krumplių laužymo ar tušinuko spragsinėjimo.

Medžiaga: plastikas su metalu.

Išbandykite naujieną!


Įsigyti:

http://prekes24.lt/Prekes/Fidget-spinner-suktukai/Fidget-spinner-suktukas

Atsiėmimas galimas Kaune, Vilniuje, arba siunčiame paštu, paštomatu.

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai