70 a sklypas Šalčininkų r. sav., Gasčionys, su upės pakrante

70 a sklypas Šalčininkų r. sav., Gasčionys, su upės pakrante

11 900 €
ID: 7050754
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 141

Apie

Savivaldybė
Šalčininkų r. sav.
Gyvenvietė
Gasčionių k.
Plotas (a.)
70.00
Sklypo paskirtis
Namų valda

Ypatybės

Elektra
Kraštinis sklypas
Greta miško
Geodeziniai matavimai
Geras privažiavimas
Be pastatų
Gyvenvietėje

Skelbimo aprašas

Šalčininkų rajone, Šalčininkų sen., Gasčionių kaime, nuostabios gamtos apsuptyje, parduodamas 70 a. namu valdos paskirties sklypas.
Sklypas suformuotas atliekant kadastrinius matavimus, taisyklingos formos, lygus, be pastatų, kraštinis, elektra, sklype galima pastatyti vienbutį arba dvibutį gyvenamąjį namą su priklausiniais.
Vaizdinga bei perspektyvi vieta, nuostabi apylinkių panorama, pats sklypas ant kalvos, šalia miškas, už 4 km. Šalčininkėlių tvenkinys, ribojasi su keliu, patogus asfaltuotas privažiavimas ir tik apie 2 km. gero žvyruotas keliuko.
Sklypas ribojasi su Visinčios upe - priklauso apie 80 m. pakrantės. Kaimynystėje yra nemažai naujų sodybų, statomi nauji individualūs namai, todėl keliai pastoviai valomi ir pravažiuojami. Nuo sklypo atsiveria daug erdvės, gražios gamtos. Geras pasirinkimas vertinantiems ramybę ir gamtą. Iki Vilniaus m. centro - 40 km., iki Šalčininkų m. centro – 11 km., Šalčininkėlių k. - 3 km., visuomeninio transporto stotelė už 3 km. Parduodami 2 besiribojantys sklypai.
Tinka kaimo turizmo verslui ir poilsiui.
Daugiau informacijos tel. : +370 699 01890

Kontaktai

Vardas
Rita
Telefonas
Miestas
Visi miestai
El. paštas

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai