6-7 mėn. du šauniausi katinėliai- Sifu ir Gaurutė

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

6-7 mėn. du šauniausi katinėliai- Sifu ir Gaurutė

Sutartinė
ID: 6889538
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 32

Skelbimo aprašas

Gaurutė. Pas ją viskas gauruota! Ir kailis, ir meilė! Vaikiškai ramiai pasiutusi, meilumo ir nesiliaujančių bučinių kupina katytė. Susikuis į plaukus ir kuisis kuisis... O jau murklė! Net miegančią užtenka paliesti - ji iškart murkia... Kam trūksta gauruotos meilės ir švelnumo įsikūnijimo - Jūsų laukia Gaurutė!

SiFu. Mieli šeimininkai, sukluskite! Namuose vieni plušate prie viryklės? Niekas net neužeina į virtuvę pasiteirauti, kaip jaučiatės? SiFu būtent Jums! Nepaliaujamai švelnus, tikras gurmanas. Visada kartu gamins, įlindęs į pažastį, visada patikrins, ką gaminate, ir būtinai pamėgins paragauti! Jis tikrai įvertins visus Jūsų kulinarinius viražus, o po darbų su didžiule meile atsilygins savo murkimu ir švelnumu. Jeigu nebus labai pavargęs, dar ir pamasažuos!

Sifu ir Gaurutei maždaug 6-7 mėn., jie sterilizuoti, „nuparazitinti“, tvarkingi ir meilūs. Laimingiausi būtų, jei į naujus namus gautų galimybę keliauti kartu! Jei galite padovanoti jiems namus, skambinkite jos globėjai Indrei tel. nr. 8 600 76506 (Vilnius)!

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai