54w hibridinė lempa nagams Sunx

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

54w hibridinė lempa nagams Sunx

29,5 €
ID: 7933308
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 12

Skelbimo aprašas

Stilinga, moderni UV/LED lempa su Dual LED/UV technologija, kurios dėka šioje lempoje stingsta visos UV ir LED priemonės. Lempoje sumontuoti 36vnt. UV/LED šviesos diodų, kurie yra nežalingi žmogaus organizmui. Lempa tarnauja net iki 50000 darbo valandų ir taip pat turi judesio daviklį, todėl įdėjus plaštaką į lempą įsijungia, o ištraukus plaštaką – automatiškai išsijungia. Prietaise įmontuotas LCD ekranas. Laikmatis turi 10s, 30s, 60s ir 99s nustatymus. 99s laikmačio nustatymas pasižymi išskirtine funkcija „Low Heat Mode“ režimas, kuris reguliuoja temperatūrą - pamažu kas 30s didina temperatūrą, todėl išvengsite gelio kaitimo, deginimo pojūčio, o darbo procesas taps dar saugesnis.

Techniniai duomenys:

galingumas 54W
šviesos diodų skaičius 36vnt. DUAL LED
laikmatis 10s/30s/60s/99s
judesio davikliai
įmontuotas LCD ekranas
lempos aušinimo technologija

Daugiau prekių nagams internetinėje parduotuvėje www.viskasnagams.lt arba facebook viskasnagams.lt

Pas mus rasite:
hibridines UV/LED lempas, frezas, dulkių surinkėjus, sterilizatorius, vaško ir parafino šildytuvus, stalo šviestuvus, lagaminus, mokomasias rankas, įvairių rušių ir spalvų gelį nagų priauginimui, spalvotą, magnetinį ir termo gelinį laką nagams, įprastą nagų laką ir nagų stiprinimo priemones, papildomas priemones, skysčius ir įrankius nagų priežiūrai bei nagų dekoravimo priemones. Taip pat prekiaujame įvairia kosmetika.

Prekes siunčiame registruotu paštu Lietuvoje ir užsienyje, taip pat LPEXPRESS, OMNIVA, DPD paštomatais ir kurjeriu visoje Lietuvoje. Pirkėjams Kauno mieste siūlome apsilankyti mūsų fizinėje parduotuvėje ir užsakymą atsiimti nemokamai.
Perkantiems už 60eur pristatymas nemokamas!

MUS RASITE: Varnių g. 48C, Kaunas (Vilijampolės prekybos centras, skyrius 48 ) arba internetinėje parduotuvėje www.viskasnagams.lt

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai