4 kmb. butas Kaune Dainavoje V. Krėvės pr.

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

4 kmb. butas Kaune Dainavoje V. Krėvės pr.

449 €
ID: 7202267
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 6

Apie

Savivaldybė
Kauno m. sav.
Gyvenvietė
Kauno m.
Mikrorajonas
Dainava
Plotas (kv.m.)
134.00
Kambarių sk.
4
Šildymas
Dujinis
Statybos tipas
Mūrinis

Skelbimo aprašas

APIE BUTĄ. Naujai suremontuotas, rekonstruotas bei moderniai įrengtas, erdvus keturių kambarių butas. Bendras buto plotas 134 kv.m. Virtuvė 11 kv.m., vyno lentyna - baras. Svetainė 43 kv.m., kurioje atviras židinys, kambariai 21, 16, 16 kv.m. Holas 18 kv. m. 2 vonios kambariai, WC. Butas šviesus, jaukus ir erdvus. Kambariuose natūralaus parketo grindys. Šildomos grindys. Mediniai langai, šarvuotos lauko durys. Įstiklintas balkonas. Autonominis šildymas dujomis. Įrengta vandens filtravimo sistema. Kondicionieriai. Saugumo užtikrinimui įrengta signalizacija. Internetas, kabelinė TV. Išnuomojamas su virtuvės baldais ir buitine technika. Garažas su automatiniais vartais.

NAMAS. 1996 m. statybos. Toliau nuo pagrindinės gatvės. Aukšte vienas butas. Suremontuota, rakinama laiptinė su kodu ir telefonspyne. Atsakinga namo bendrija prižiūri namą, gerbūvį, automobilių aikštelę. Saugus uždaras kiemas, aptverta teritorija, automatiniai kiemo vartai, įrengta kiemo video stebėjimo sistema. Vaikų žaidimo aikštelė.

VIETA. Įvažiavimas iš Krėvės pr. Šioje vietoje puikiai išvystyta infrastruktūra. Mokykla, darželis už kelių šimtų metrų, sustojimas už 100 m. Netoliese Urmo bazė, Pramonės Maxima, Dainavos poliklinika. Įvairus visuomeninio transporto pasirinkimas į visus miesto rajonus. Patogiai ir greitai išvažiuosite į užmiestį.

NORITE IŠNUOMOTI AR PARDUOTI NEKILNOJAMĄ TURTĄ, SUSISIEKITE SU MUMIS! ĮVERTINSIME, PATARSIME, PADĖSIME APSISPRĘSTI IR PRIIMTI TEISINGĄ SPRENDIMĄ.
JŪS VISADA LAUKIAMI!

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai