4 kmb. butas Kaunas Eiguliai Sukilėlių pr. 65

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

4 kmb. butas Kaunas Eiguliai Sukilėlių pr. 65

57 990 €
ID: 6750954
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 47

Apie

Savivaldybė
Kauno m. sav.
Gyvenvietė
Kauno m.
Mikrorajonas
Eiguliai
Statybos metai
1983
Aukštų skaičius
9
Aukštas
2
Plotas (kv.m.)
82
Kambarių skaičius
4
Statybos tipas
Blokinis
Šildymas
Centrinis
Įrengimas
Įrengtas

Skelbimo aprašas

APIE BUTĄ. Po rekonstrukcijos, tvarkingas keturių kambarių butas. Bendras plotas 82 kv.m. Virtuvė 9 kv.m. 4 nepereinami kambariai 17, 12, 13 ir 13 kv.m. WC ir vonios patalpos įrengtos kartu 3 kv.m. Tamsus kambariukas 2 kv.m. Koridorius 13 kv.m. Nauji vamzdynai ir santechnika. Plastikiniai langai, šarvuotos lauko durys. 2 įstiklinti balkonai. Įvesta signalizacija. Butui priklauso atskirta laiptinės lifto zonos patalpa - 6 kv.m. (į bendrą kvadratūrą neįtraukta), naudojama kaip tambūras, todėl patekimas į butą yra per 2 šarvuotas duris. Rūsys. Internetas, kabelinė TV. Nedideli mokesčiai už šildymą. Parduodamas su visais bute esančiais baldais ir buitine technika.

NAMAS. 1983 metų statybos. Blokinis. Toliau nuo pagrindinės gatvės. Tvarkinga, suremontuota rakinama laiptinė, pakeisti langai. Nuolatos prižiūrima namo teritorija bei laiptinė. Gerai besitvarkanti namo bendrija.

VIETA. Puikiai išvystyta infrastruktūra. 300 m atstumu sustojimas, prekybos centras „Iki", šeimos klinika, mokykla, darželis. Šalia namo didelė automobilių stovėjimo aikštelė, netoliese mokama aikštelė. Už 10 min. kelio pėsčiomis Kleboniškio miškas, todėl jūs leisti laiką galite aktyviai - sportuodami arba tiesiog ramiai pasivaikščiodami gryname ore. Netoli Kauno Akademinės klinikos, Statoil, plovykla. Geras susisiekimas su visais miesto rajonais. Patogiai ir greitai išvažiuosite į automagistralę Kaunas - Vilnius.

Nuostabus butas strategiškai geroje vietoje!

NORITE IŠNUOMOTI AR PARDUOTI NEKILNOJAMĄ TURTĄ, SUSISIEKITE SU MUMIS! ĮVERTINSIME, PATARSIME, PADĖSIME APSISPRĘSTI IR PRIIMTI TEISINGĄ SPRENDIMĄ.
JŪS VISADA LAUKIAMI!

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai