371 a sklypas Elektrėnų sav., Užkryžiai

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

371 a sklypas Elektrėnų sav., Užkryžiai

19 800 €
ID: 7058999
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 598

Apie

Savivaldybė
Elektrėnų sav.
Gyvenvietė
Užkryžių k.
Plotas (a.)
371.00
Sklypo paskirtis
Žemės ūkio

Ypatybės

Elektra
Kraštinis sklypas
Greta miško
Geodeziniai matavimai
Geras privažiavimas
Be pastatų
Gyvenvietėje

Skelbimo aprašas

Elektrėnų sav., Semeliškių sen., Užkryžių kaime, tarp dviejų nuostabių Monio ir Monaičio ežerų, parduodamas 371 aro dydžio sklypas. Sklypas susideda iš dviejų besiribojančių sklypų, kurių plotai 170 arų ir 201 aras. Parduodamo sklypo paskirtis – žemės ūkio. Nuostabi ir rami vieta, aplinkui nuostabi gamta - Daugirdiškių miškas, gražios kalvotos apylinkės . Viena dalis sklypo yra ant kalno todėl atsiveria labai gražus vaizdai į ežerą. Sklypas netaisyklingos formos, ant kalvos, lygus, be pastatų, ribojasi su keliu, suformuotas atliekant kadastrinius matavimus. Elektra – apie 100 m. iki pastotės. Sklypas strategiškai patogioje vietoje:
- iki Vilniaus m. centro - 40 km,
- iki Trakų m. centro - 13 km, ,
- iki Elektrėnų m. centro - 20 km.
Privažiavimas asfaltuotas ir tik 2 km. gero žvyrkelio. Šalia yra nuolat gyvenančių žmonių, todėl keliai nuolatos valomi ir pravažiuojami. Sklypas idealiai tinka kaimo turizmo verslui, poilsinei sodybai, gyvenamiesiems namams statyti . Geras pasirinkimas vertinantiems ramybę.
Monis dar vadinamas Daugirdiškių ežeru. Monio ežero ilgis iš šiaurės rytų į pietvakarius apie 1800 m, o plotis 900 m. Ežero tipas rininis. Monio ežeras gana gilus, vietomis siekia 33 m gylio. Ežero pakrantės labai vingiuotos, Monio kranto ilgis apie 6,9 km. Krantai gana aukšti ir statūs, vietomis apardyti. Ežero atabradas gana siauras ir padengtas smėliu. Dugnas molingas.Į Monio ežerą rytų pusėje įteka upelis iš Monaičio ežero, o ežero vakaruose išteka upelis įtekantis į Strėvos upę. Monio ežeras turi du pusiasalius, ir vieną salą, kuri sudaro apie 60 a. Viename pusiasaliųyra Daugirdiškių dvaro griuvėsiai, tad jis yra saugomas valstybės. Šalia ežero įsikūrusios Daugirdiškės, Subartėnai, bei Užkryžiai. Monio ežeras labai žuvingas.
Monaitis – ežeras Lietuvoje, Elektrėnų savivaldybės pietuose, 8 km į vakarus nuo Trakų, tarp Monio ežero (vakaruose) ir Gilūšio (šiaurės rytuose). Ilgis vakarų – rytų kryptimi 1,6 km, plotis iki 0,5 km. Giliausia vieta (25 m) yra ežero šiaurinėje dalyje. Krantai daugiausia aukšti, sausi, pietuose ardomi, apaugę mišku; tuo tarpu rytinis krantas žemas ir pelkėtas. Šiaurėje įteka upelis, vakaruose išteka upelis į Monio ežerą.

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai