3 kamb. butas Šnipiškėse - ilgalaikė nuoma

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

3 kamb. butas Šnipiškėse - ilgalaikė nuoma

650 €
ID: 7556010
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 77

Apie

Savivaldybė
Vilniaus m. sav.
Gyvenvietė
Vilniaus m.
Mikrorajonas
Šnipiškės
Plotas (kv.m.)
74.00
Kambarių sk.
3
Šildymas
Centrinis
Statybos tipas
Monolitinis

Skelbimo aprašas

✅Išnuomojamas 3 kambarių netradicinio išplanavimo butas Šnipiškių mikrorajone, Neries upės pakrantėje prie „Vamzdžio“. Puiki vieta miesto fanams, kurie iki centro nueis pėsčiomis vos per 10-15 minučių, o kadangi langai nukreipti į vidinį kiemą, miesto šurmulio ar automobilių garsų negirdėti. Draugiški kaimynai, butas ribojasi tik su dviem iš jų: vienu šone ir vienu viršuje. Yra vidinis kiemas, uždara, tik namui priklausanti vaikų žaidimų aikštelė. Teritorija ir bendros patalpos saugomos fizinės apsaugos 24/7. Laiptinė atsidaro tik su megnetu/kortele, kas užtikrina didesnį saugumą nei kodas. Išorinės durys - šarvas. Yra galimybė nuomotis parkingą tiek požeminėje, tiek antžeminėje aikštelėje.
✅ 1 aukštas iš 11, tačiau realus aukštis kaip 2 aukšte, nes yra nulinis aukštas.
✅ Kvadratūra ant žemės 74 kv.m., bet gaunate papildomai dar apie 20 kv.m. antresolėse.
✅ Svetainė-valgomasis ir virtuvė vienoje erdvėje. Sienos - tapetai ir plytelės.Yra buitinė virtuvės technika (el. orkaitė, el. viryklė, mikrobangų krosnelė, virdulys, šaldytuvas su šaldikliu), integruoti virtuvės baldai iš kokybiškų ir lengvai prižiūrimų plokščių. Valgomojo stalas, svetainės staliukas, trivietė sofa-lova, lentyna, komoda, spinta. Lubos matinės, aukštos ir įtempiamos. Grindys - laminatas ir plytelės. Koridoriuje – sieninė spinta, kabyklos, spintelė batams, batų elektrinė džiovykla.
✅Uždarame kambaryje – dvi zonos. Miegamasis – antrame aukšte, jame: dvigulė lova (160x200), Lono čiužinys, spintelės prie lovos, komoda. Pirmo aukšto zonoje – darbo/vaiko kambarys, jame: integruota spinta ir daiktų laikymo sekcija, dvivietė sofa, virstanti į dvigulę lovą.
✅ Vonios kambarys kartu su tualetu. Jame: 1,7 m ilgio vonia, kriauklė su spintele po ja ir virš jos, elektrinis gyvatukas, skalbyklė, skalbinių dėžė. Sienos ir grindys - plytelės, grindyse - el. šildymas. Lubos - blizgios, įtempiamos.
✅ Bute yra apie 9 m2 drabužinė/daiktų laikymo patalpa. Jos aukštingumas – 1,5 m.
✅ 11 m2 įstiklintas balkonas (lodžija). 2 įėjimai į balkoną.
✅ Nuoma oficiali, su sutartimi. Depozitas 2 mėn. Agentų paslaugos nedomina. Nuomoja savininkai patys.
✅ Apžiūros metu laikomės karantino ir pan. reikalavimų, asmens higienos.

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai