3 kamb. butas Šeimyniškių g., Vilniaus m. sav. 79.0 kv.m.

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

3 kamb. butas Šeimyniškių g., Vilniaus m. sav. 79.0 kv.m.

139 500 €
ID: 7492573
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 10

Apie

Statybos metai
1977
Aukštų skaičius
5
Aukštas
5
Plotas (kv.m.)
79
Kambarių skaičius
3
Statybos tipas
Mūrinis
Įrengimas
Įrengtas

Skelbimo aprašas

Parduodamas erdvus 3-ų kambarių butas renovuotame mūriniame 5-ų aukštų name Šnipiškėse, Šeimyniškių gatvėje.

Visame bute tik viena laikančioji siena, tad suplanavimą galėsite laisvai keisti pagal savo poreikius ir viziją. Šiuo metu bute 3 miegamieji kambariai (17.78 kv. m, 13.49 kv. m ir 14.75 kv. m), koridorius (14.54 kv. m), virtuvė (11.01 kv. m), vonia ir tualetas atskirai (3.88 kv. m ir 1.64). 2 balkonai, kurių vienas nukreiptas į Šeimyniškių gatvę, kitas į vidinį kiemą. Langai išeina į dvi skirtingas puses, pietus ir šiaurę. Pro langus atsiveria žaliasis Vilnius, matosi ir Gedimino pilis. Visame bute likusios senos parketlenčių grindys, kurios nešlifuotos, todėl galėsite puikiai prisitaikyti prie naujo interjero. Taip pat, butui priklauso du sandėliukai - vienas (2.40 kv. m) šalia buto, kitas (~17 kv. m) rūsyje.

Namas gerai žinomas kaip vienas geriausių senesnės statybos daugiabučių Vilniuje. Jame 4 laiptinės, o laiptinėje vos po 10 butų (po 2 butus vienam aukšte). Šiame name visi butai tik didelio ploto, 3-5 kambarių, nuo 75 kv. m ploto. Namas renovuotas, apšiltintos sienos, sutvarkytas stogas, pakeista šildymo sistema, vamzdynai, elektros instaliacija (išlaidos už renovaciją padengtos). Uždaras įvažiavimas į kiemą, todėl vietos automobilio parkavimui užteks ir Jūsų šeimai, ir atvykstantiems svečiams.

Patogi namo lokacija šalia Senamiesčio, puikiai išvystyta infrastruktūra, rami aplinka. Vos per 10 min. pėsčiomis pasieksite Arkikatedros aikštę, ranka pasiekiama Neries krantinė. Šalia namo viešojo transporto stotelė.

Puikus pasirinkimas jaunai šeimai, ieškančiai erdvaus būsto, patikrintos kokybės bei ramios, žalios aplinkos šalia miesto centro.

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai