2x stipriau !! vyrams stipri savaitgalinė tabletė

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

2x stipriau !! vyrams stipri savaitgalinė tabletė

Sutartinė
ID: 7562199
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 13

Skelbimo aprašas

generinis ci@lis Vidalista 40 yra net du kart stipresnis už įprastinę ci@lio tabletę, todėl visi ci@lio efektai jaučiami dvigubai stipriau.

Šis papildas, būdamas FDE5 inhibitorius, stipriai pagerina vyrų seksualinę sveikatą ir suteikia stiprią ilgalaikę erekciją, taip pat gydo erekcijos disfunkciją. Šios tabletės dar žinomos kaip savaitgalio tabletės, kadangi jų poveikis trunka daugiau kaip parą laiko.
Šio papildo poveikis pasireiškia sexualinės stimuliacijos metu. Papildas atpalaiduoja varpos kraujagyslių lygiuosius raumenis, ko pasekoje dvigubai didesnis kraujo srautas nukreipiamas į varpą bei sukelia tvirtą erekciją.

Tabletėje yra net 40 mg Tadalafil veikliosios medžiagos, tai yra du kart daugiau nei įprastinėje ci@lio tabletėje. Šis papildas yra geriausias generinių vaistų “Ci@lis” gaminys, tad veikimo principas yra identiškas. Šio papildo vartojimas leis mėgautis lytiniu aktu dvigubai ilgiau nei įprastai!

Vartoti reikėtų likus 45-60 minučių iki lytinio akto. Nevartoti kartu su riebiu maistu ar greipfruitais bei jų produktais. Laikyti kambario temperatūroje, toliau nuo saulės spindulių. Taip pat saugoti nuo drėgmės, karščio ir šalčio.

Siunčiame į visus Lietuvos miestus registruotu ar išperkamuoju paštu, paštomatais, autobusų siuntomis, taip pat yra galimybė atsiimti vietoje.

Kontaktai:+37063727394. Skambučiai, sms, viber, whatsapp.
elektroninis paštas: [email protected]

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai