2 kmb. butas Kaunas Žaliakalnis Utenos g.

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

2 kmb. butas Kaunas Žaliakalnis Utenos g.

329 €
ID: 7104381
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 34

Apie

Savivaldybė
Kauno m. sav.
Gyvenvietė
Kauno m.
Mikrorajonas
Žaliakalnis
Plotas (kv.m.)
35.00
Kambarių sk.
2
Šildymas
Dujinis
Statybos tipas
Mūrinis

Skelbimo aprašas

APIE BUTĄ. Modernus, jaukus dviejų kambarių butas prestižiniame rajone. Bendras buto plotas 35 kv.m., virtuvė sujungta su kambariu 17 kv.m., kurioje šildomos grindys, kambarys 15 kv.m. Dušo kabina ir tualetas kartu 3 kv.m., šildomos grindys. Lauko durys šarvuotos, mediniai langai su stiklo paketu į pietvakarių pusę, ant visų langų roletai. Ąžuolo imitacijos grindys. Signalizacija priduota saugos tarnybai. Autonominis šildymas dujomis, todėl labai maži mokesčiai už šildymą ir kitus patarnavimus. Spartus internetas. Nuomojamas su bute esančiais baldais ir buitine technika.

NAMAS. 4 butų mūrinis namas prestižinėje vietoje. Namas toliau nuo gatvės. Aukšte yra 2 butai. Suremontuota, rakinama laiptinė. Puikūs kaimynai. Namo teritorija yra sutvarkyta ir pastoviai prižiūrima. Jūsų ir jūsų automobilio saugumui kiemas yra stebimas video kameromis 24 val. per parą. Patogiai automobiliu privažiuosite prie pat durų.

VIETA. Strategiškai geroje vietoje - lengva surasti, patogu privažiuoti. Iki Savanorių pr./K. Petrausko sankryžos tik 100 m., miesto centro 5 min. kelio automobiliu. Netoli prekybos centras "Express market", Akademinės klinikos, "Statoil". Vos už 1 min. kelio pėsčiomis 3 sustojimai į skirtingus miesto rajonus. Visuomeniniu transportu patogiai pasieksite bet kurią miesto vietą. Patogus išvažiavimas į užmiestį per Jonavos g.

Geras butas rimtiems žmoniems!

NORITE IŠNUOMOTI AR PARDUOTI NEKILNOJAMĄ TURTĄ, SUSISIEKITE SU MUMIS! ĮVERTINSIME, PATARSIME, PADĖSIME APSISPRĘSTI IR PRIIMTI TEISINGĄ SPRENDIMĄ.
JŪS VISADA LAUKIAMI!

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai