2 kmb. butas Kaunas Senamiestis Kurpių g.

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

2 kmb. butas Kaunas Senamiestis Kurpių g.

449 €
ID: 6933376
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 8

Apie

Savivaldybė
Kauno m. sav.
Gyvenvietė
Kauno m.
Mikrorajonas
Senamiestis
Plotas (kv.m.)
50.00
Kambarių sk.
2
Šildymas
Dujinis
Statybos tipas
Mūrinis

Skelbimo aprašas

APIE BUTĄ. Suremontuotas, jaukus dviejų kambarių butas. Bendras plotas 50 kv.m., virtuvė 8 kv.m., kambariai 17 ir 14 kv.m. Vonios ir tualeto patalpos įrengtos atskirai. Tamsus kambariukas. Plastikiniai langai, grindys - natūralaus medžio parketo. Buto būklė labai gera. Autonominis šildymas dujomis, todėl maži mokesčiai. Bute įrengtas spartus internetas, kabelinė televizija. Nuomojamas su baldais ir buitine technika (viryklė, šaldytuvas, mikrobangų krosnelė, kiti virtuvės reikmenys, skalbimo mašina, lygintuvas, lyginimo lenta, indai, patalynė).

NAMAS. Mūrinis. Suremontuota ir rakinama namo laiptinė. Aukšte du butai. Nuostabūs kaimynai. Įvažiavimas į kiemą pro bromą. Kiemas yra uždaras, įvažiuojant į kiemą yra šlagbaumas valdomas nuotoliniu pultu, kurį turi kiekvienas gyventojas, todėl visada rasite vietą automobiliui ir galėsite privažiuoti prie pat durų.

VIETA. Butas yra pačioje miesto širdyje - senamiestyje. Iki Rotušės aikštės 3 minutės kelio pėsčiomis, iki Vilniaus g. 30 m, netoliese restoranai "Avilys", "Senieji rūsiai". Įvažiuoti ir išvažiuoti galėsite per Karaliaus Mindaugo pr., labai patogus išvažiavimas į vakarinį miesto lankstą.

Mėgstantiems Senamiesčio ramybę!

NORITE IŠNUOMOTI AR PARDUOTI NEKILNOJAMĄ TURTĄ, SUSISIEKITE SU MUMIS! ĮVERTINSIME, PATARSIME, PADĖSIME APSISPRĘSTI IR PRIIMTI TEISINGĄ SPRENDIMĄ.
JŪS VISADA LAUKIAMI!

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai