2 kmb. butas Kaunas Freda Bitininkų g.

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

2 kmb. butas Kaunas Freda Bitininkų g.

399 €
ID: 6776181
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 3

Apie

Savivaldybė
Kauno m. sav.
Gyvenvietė
Kauno m.
Mikrorajonas
Freda
Plotas (kv.m.)
47.51
Kambarių sk.
2
Šildymas
Autonominis
Statybos tipas
Mūrinis

Skelbimo aprašas

APIE BUTĄ. Šiuolaikiško interjero, prabangus ir skoningai įrengtas dviejų kambarių butas. Bendras plotas 47,51 kv.m., virtuvė su svetaine vienoje erdvėje, atskiras miegamasis 12 kv.m. Dušo ir tualeto patalpos įrengtos kartu. Visame bute šildomos grindys. Įrengtos sieninės spintos. Įrengimui naudotos aukščiausios kokybės medžiagos. Plastikiniai langai į pietų ir vakarų pusę, šarvuotos durys. Autonominis šildymas dujomis, maži mokesčiai. Bute įrengtas spartus internetas, televizija "Gala". Erdvus balkonas su lauko baldais. Yra sandėliukas, požeminė vieta automobiliui, automatiniai vartai. Nuomojamas su baldais ir integruota buitine technika (viryklė, šaldytuvas, indaplovė, skalbimo mašina, TV, indai).

NAMAS. Naujame gyvenamųjų namų kvartale "Botanikos terasos". 2014 m. statybos, mūrinis. Suremontuota laiptinė, koduotos laitinės durys. Pavyzdingi bei ramūs kaimynai. Teritorija visą parą stebima video kameromis, "saugi kaimynystė". Labai gražiai sutvarkyta ir prižiūrima aplinka.

VIETA. Labai patogi vieta, per kelias minutes pasieksite miesto centrą. Netoliese VDU Botanikos sodas, prekybos centras „Rimi", visuomeninio transporto sustojimas ir mokykla už 200 m. Gerai išvystyta infrastruktūra.

Komfortiškas butas vertinantiems kokybę ir saugumą!

NORITE IŠNUOMOTI AR PARDUOTI NEKILNOJAMĄ TURTĄ, SUSISIEKITE SU MUMIS! ĮVERTINSIME, PATARSIME, PADĖSIME APSISPRĘSTI IR PRIIMTI TEISINGĄ SPRENDIMĄ.
JŪS VISADA LAUKIAMI!

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai