2 kambarių butas Kaunas Žaliakalnis Savanorių pr.

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

2 kambarių butas Kaunas Žaliakalnis Savanorių pr.

38 773 €
ID: 6939351
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 21

Apie

Savivaldybė
Kauno m. sav.
Gyvenvietė
Kauno m.
Mikrorajonas
Žaliakalnis
Statybos metai
1980
Aukštų skaičius
5
Aukštas
1
Plotas (kv.m.)
50
Kambarių skaičius
2
Statybos tipas
Mūrinis
Šildymas
Centrinis
Įrengimas
Įrengtas

Skelbimo aprašas

APIE BUTĄ. Po rekonstrukcijos suremontuotas dviejų kambarių butas. Vidinis. Bendras plotas 50 kv.m.Virtuvė 8 kv.m. Kambariai 17 ir 13 kv.m. Koridorius 7 kv.m. WC ir dušas įrengta atskirai. Plastikiniai langai, apsauginės lauko žaliuzės. Langai į abi puses. Šarvuotos lauko durys. Natūralaus medžio grindys. Įstiklintas balkonas. Rūsys 5 kv.m. Internetas, kabelinė TV. Pakeistas vamzdynas ir santechnika. Nedideli mokesčiai už šildymą. Parduodamas su visais bute esančiais baldais ir buitine technika.

NAMAS. Mūrinis - blokinis. Šalia "Žėručio", toliau nuo gatvės. Renovuota namo šildymo sistema. Bendrija. Suremontuota rakinama laiptinė, naujos laiptinės durys. Aplinkui daug žalumos.

VIETA. Puikiai išvystyta infrastruktūra. Čia pat PC "Hyper Maxima", 200 m atstumu mokykla, darželis, sustojimas. Iki miesto centro 7 min. Geras susisiekimas su visais miesto rajonais.

Jaukus butas geroje vietoje!

NORITE IŠNUOMOTI AR PARDUOTI NEKILNOJAMĄ TURTĄ, SUSISIEKITE SU MUMIS! ĮVERTINSIME, PATARSIME, PADĖSIME APSISPRĘSTI IR PRIIMTI TEISINGĄ SPRENDIMĄ.
JŪS VISADA LAUKIAMI!

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai