1k butas Visagine

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

1k butas Visagine

11 000 €
ID: 8011270
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 176

Apie

Savivaldybė
Visagino sav.
Gyvenvietė
Visagino m.
Statybos metai
1976
Aukštų skaičius
9
Aukštas
7
Plotas (kv.m.)
28
Kambarių skaičius
1
Statybos tipas
Mūrinis
Šildymas
Centrinis
Įrengimas
Įrengtas

Ypatybės

Balkonas
Kodinė laiptinės spyna
Vieta automobiliui

Skelbimo aprašas

Pušynų apsuptyje, Visagino mieste, Taikos pr. parduodamas 1k. butas ( 3-jame mikrorajone ).
Namas mūrinis, 9 aukštų, 1976 m. statybos. Butas randasi 7 aukšte ( yra liftas ). Bendras plotas 28,64 kv.m. Bute yra sandėliukas, bendra vonios ir wc patalpa, virtuvė bei nedidelis prieškambaris. Bute pakeisti langai, šarvo durys. Kodinė laiptinės spyna. Reikalingas remontas.
Šalia namo yra automobilių stovėjimo aikštelė. Privažiavimas asfaltuotu keliu, kitoje namo pusėje yra miškas kur galima vedžioti šunis, pasivaikščioti... Aplink Visagino miestą gausu ežerų ir miškų. Namas yra ramioje vietoje be transporto srautų.
Atstumai mieste: Visagino ligoninė už 3,2 km., iki vaistinės apie 500m., geležinkelio stotis už 5 km., Visagino Žiburio pagrindinė mokykla 1 km., žaidimų aikštelė 2,2km., sporto kompleksas 2,5 km., centras 2,3 km., Maxima 850 m., Visagino paplūdimys 2,2 km., etnografijos ir mokyklos muziejus 2,4 km., akvariumų salonas 1,2 km., Visagino pažintinis kelias 3,20 km.
Atstumai tarp miestų: Vilnius 152 km., Ignalina 42 km., Zarasai 27 km., Utena 73 km., Daugpilis ( LV ) apie 45 km.
Visagino savivaldybė-nedidelė, bet labai jauki teritorija. Prieš milijonus metų šia teritorija slinkęs ledynas suformavo unikalų kraštovaizdį, kuris iki šių dienų puošiasi kalvomis ir ežerų akimis. Netoliese - Nemuno ir Dauguvos upių takoskyra, savivaldybės paribyje - ežeras Drūkšiai ( Europinės svarbos gamtinė teritorija ). Pačiame mieste-žavingas Visagino ežeras, kurio smėlėta pakrantė ir ją supantys šilai atvilioja pasyviai ar aktyviai pailsėti ir mažą ir didelį, nuolat čia gyvenančius bei svečius. Čia idealios sąlygos leisti laisvalaikį mėgstantiems slidinėti, bėgioti, važinėti dviračiu, irkluoti, plaukioti, žaisti tenisą, užsiiminėti kita aktyvia veikla ar tiesiog pasilepinti pirtyje, grožio salone ar atsitolinus nuo šurmulio pamąstyti žvejojant, grybaujant, uogaujant ... Visaginas jau dabar save įvardija gamtos, fizikos ir chemijos pažinimo centru, Planuojama įsteigti ir branduolinės energetikos muziejų.
Rami, tvarkinga kaimynystė, puiki, patogi vieta gyventi nuolatinai ar nuomoti miesto svečiams.

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai