1byone Bevielė Signalizacija

1byone Bevielė Signalizacija

45 €
ID: 8012843
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 24
1byone Bevielė Signalizacija
Daugiau nuotraukų (4)

Skelbimo aprašas

Naudota 1byone bevielė signalizacija. Veikia be problemų

Patikimas ryšio diapazonas iki 100 m/328 pėdų (atstumas nuo jutiklių iki imtuvo / signalo / skambučio), o infraraudonųjų spindulių jutiklio aptikimo diapazonas - maždaug 5-8 m/16-26 pėdų, kad būtumėte informuoti ir saugūs. Patogus naudojimas - imtuvo signalas gali skambėti iki 100 dB garsumo. Galima pasirinkti 3 režimus (garsas / LED blykstė / garsas ir LED blykstė) ir 3 įspėjimo režimus (garsus gongas / silpnas gongas / pavojaus signalas). Judesio aptikimas 45 laipsnių kampu. Patikima technologija - jutiklis naudoja modernią pasyviąją infraraudonąją spinduliuotę (PIR), kad aptiktų bet kokį judesį aptikimo zonoje. Puikiai tinka ilgiems ar paslėptiems pravažiavimams, kad galėtumėte šiek tiek papildomai įspėti prieš atvykstant svečiams (arba įsibrovėliams). Jei turite daugiau nei vieną pravažiavimą ar teritoriją, kurią norite stebėti, šią sistemą galite išplėsti keliais jutikliais ir imtuvais. Maitinimo šaltinis - imtuvui galima naudoti 3 x 1,5 V C tipo baterijas ir kintamosios srovės maitinimo adapterį (kyris neįeina į komplektą), tačiau nenaudokite jų vienu metu, kad nesudegtų.

Kad išvengtumėte klaidingų pavojaus signalų:
PIR jutiklio nemontuokite tiesioginiuose saulės spinduliuose (nes judantys šilumos šaltiniai suaktyvintų PIR jutiklį) arba vėjo veikiamoje vietoje. Montuojant lauke, geriausia jį montuoti šešėlyje, apsaugotoje vietoje, kur temperatūra kinta minimaliai. Be to, venkite montuoti ant UPVC ar metalinių durų rėmų paviršių, nes tai gali sumažinti perdavimo diapazoną.


Techninės charakteristikos:
Maitinimo šaltinis (imtuvas): Nuolatinės srovės 6 V arba 1,5 V C baterija x 3 (neįtraukta į komplektą)
Maitinimo šaltinis (PIR siųstuvas): Nuolatinė 4,5 V įtampa (1,5 V AAA baterija x 3 ) (neįtraukta)
Judesio aptikimo diapazonas: 5-8 m/16-26 pėdų
Veikimo diapazonas: 100 m/328 pėdų Skambėjimo garsumas: ≥100 dB (0,5 m/1,6 pėdos atstumu)


Pakuotės turinys:
4 x PIR siųstuvai
2 x imtuvai
2 × maitinimo adapteriai UK (nauji, komolekte jų nebuvo, pirkti atskirai)
2 x naudojimo instrukcijos
8 x sieniniai kištukai (nauji)
8 x varžtai (nauji)

1 imtuvas buvo įkritęs į vandenį, bet pataisomas. Tai nori prisijungt, tai nenori. Esmės nekeičia, visus jutiklius galima prijungti prie vieno imtuvo.

Įmanomas nemokamas pristatymas į Kauną
Kiti siuntimai autobusu ar paštu kaip jum patogiau

Kontaktai

Vardas
Pardavėjas
Telefonas
Miestas
Šilalė
El. paštas

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai